Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szemceruzat talaltam! Szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemceruzat talaltam! Szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés

Az auto hatso ulesenel becsuszva egy idegen szemceruzat talaltam. Rakerdeztem, vitt-e vkit? Azt mondta nem. Mikor megmutattam a ceruzat azt mondta, ja a szomszed nenit a boltba a noverevel (50esek).

Annyi szol mellette h benan van kifaragva....

2016. aug. 9. 19:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem kellett kutatnom hozza, csak kivettem egy szatyrot, azt hittem h toll. Es most kerult oda mert nemreg jottunk haza nyaralasbol.
2016. aug. 9. 19:54
 12/22 anonim ***** válasza:
Egyszer meglátogatjátok a szülői házat nem? Mondjuk nyaralás után még lehet indokolt is. És becsengetsz a szomszédhoz, hogy megtaláltad a szemceruzáját, és nem akarod, hogy hiányozzon.
2016. aug. 9. 20:05
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem, mert ő most ott van minden nap, már le is vitte a kocsiba a ceruzat h holnap visszaadja.
2016. aug. 9. 20:08
 14/22 anonim ***** válasza:
55%
Akkor menj el vele hogy tènyleg neki adja e oda
2016. aug. 9. 20:14
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszi az otleteket, de sajnos én dolgozom.

Lehet h elsore mikor valaszolt tenyleg elfelejtette h vitte a neniket?

2016. aug. 9. 20:16
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre azt mondta, hogy nem vitt senkit, másodikra rögtön volt ötlete, hogy kiket vitt mégis?

Azért ez érdekes.

Egyébként az 50-es nők nem nénik, simán festik magukat, ismerkednek, stb. Ez döntés kérdése, nem életkorfüggő.

2016. aug. 9. 20:52
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

#8 Megfordulni megfordul, de nem kérdez rá. :)

ÉS ahogy a válaszomra tett szavazatokat illeti, a szavazók 57%-ban nem bíznak meg a párjukban, és azt hiszik hogy ez így rendben is van.

2016. aug. 9. 21:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Sose felejtem el amikor az asszony (ex) azt mondta: "ez nem is az én bugyim!" sose csaltam meg de a víz kivert... persze kételkedett is utána miért ijedtem meg akkor. én sem tudom, reflexből :D
2016. aug. 9. 22:16
 19/22 anonim ***** válasza:
72%

Utolsó, de akkor kié volt a bugyi??:)

Kérdező,a jelek megcsalásra utaltak, minden összevágott.

De mivel nem történt meg,te se legyél megcsaló.

Csatlakozom az előttem szólóhoz, az 50 esek nem nénik, én 48 vagyok,én is használok rúzst,és szemceruzát...:)

Persze egy 18-25 évesnek néni az 50 es,de egy 10évesnek már a 20 is néni...:) nézőpont kérdése..:)

2016. aug. 10. 08:37
 20/22 anonim ***** válasza:

Várj már! A szomszéd "néni" a kocsiban sminkelte magát? Azt írtad bénán volt kifaragva, tehát akkor azt nem frissen vette a boltban. Jó, mondjuk lehet kiesett a táskájából amikor keresett valamit.

Legközelebb ha mész arra és látod a szomszédot, akkor kérdezd meg, hogy ugye nem felejtette-e el visszaadni a férjed a szemceruzát.

2016. aug. 10. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!