Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemceruzat talaltam! Szerintetek megcsal?
Az auto hatso ulesenel becsuszva egy idegen szemceruzat talaltam. Rakerdeztem, vitt-e vkit? Azt mondta nem. Mikor megmutattam a ceruzat azt mondta, ja a szomszed nenit a boltba a noverevel (50esek).
Annyi szol mellette h benan van kifaragva....
Köszi az otleteket, de sajnos én dolgozom.
Lehet h elsore mikor valaszolt tenyleg elfelejtette h vitte a neniket?
Elsőre azt mondta, hogy nem vitt senkit, másodikra rögtön volt ötlete, hogy kiket vitt mégis?
Azért ez érdekes.
Egyébként az 50-es nők nem nénik, simán festik magukat, ismerkednek, stb. Ez döntés kérdése, nem életkorfüggő.
#8 Megfordulni megfordul, de nem kérdez rá. :)
ÉS ahogy a válaszomra tett szavazatokat illeti, a szavazók 57%-ban nem bíznak meg a párjukban, és azt hiszik hogy ez így rendben is van.
Utolsó, de akkor kié volt a bugyi??:)
Kérdező,a jelek megcsalásra utaltak, minden összevágott.
De mivel nem történt meg,te se legyél megcsaló.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, az 50 esek nem nénik, én 48 vagyok,én is használok rúzst,és szemceruzát...:)
Persze egy 18-25 évesnek néni az 50 es,de egy 10évesnek már a 20 is néni...:) nézőpont kérdése..:)
Várj már! A szomszéd "néni" a kocsiban sminkelte magát? Azt írtad bénán volt kifaragva, tehát akkor azt nem frissen vette a boltban. Jó, mondjuk lehet kiesett a táskájából amikor keresett valamit.
Legközelebb ha mész arra és látod a szomszédot, akkor kérdezd meg, hogy ugye nem felejtette-e el visszaadni a férjed a szemceruzát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!