Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10/? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány már régóta (2 éve). Barátnőm is van, régóta (4 éve). Ha most lenne valami a másik lánnyal, mennyiben változna a helyzet?

Úgy értem az esetek többségében melyik lány felé hajlik idővel az ember?

10/? embernek tetszik meg a másik inkább, és vált?

Tudom, hogy nem lehet általánosítani, de azért jó lenne tudni, mert szimpi nekem a lány nagyon, de a barátnőm meg rendes meg minden, de közben a másik csaj is nagyon jó, rendes. Szóval...

Mik a lehetséges végkimenetelek? 10/? dönt a másik mellett, nem pedig az aktuális barátnőt választja (egy idő után, legyen az pár hét/hónap?)

Nem számít a lelkirizsa, szóval nem érdekel, hogy milyen sz_r vagyok. Ha arra lennék kíváncsi, a szomszéd Kati nénit kérdezném.

Tényekre vagyok kíváncsi, illetve tapasztalatokra. Saját avagy másé (haver, ismerős stb.)

2016. aug. 6. 16:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Általában mind a kettőt.

Viszont te fiatalnak tűnsz és kicsit sem látszik a dolog boldog párkapcsolatnak.

Miért nem szakítasz és élvezed az életet?

Rendes a szomszéd Kati néni is, mégsem ő a párod. Olyannal legyél, akihez vonzódsz is.

2016. aug. 6. 16:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Tudod, hogy nem lehet olyat mondani, hogy 7-3 azt' jóvan...

Minden eset egyedi, arról nem is beszélve, hogy mi van, hogy

- lebuksz és kényszerpálya marad

- mindkettőt futtatod, amíg magától el nem dől

- mindkettőt futtatod egy ideig, majd kirakod az újat

...

Sztem az sem mindegy, hogy pl. volt-e előtte másik nőd, mert ha nem, akkor a kíváncsiság fog inkább nyerni.

Ha meg pl nem hajlandó a csajod szopni, az új lány meg igen, akkor is eldőlni látszik a csata még a kérdésfelvetés előtt.

De fogj egy papírt és írd le a két csaj előnyeit, hátrányait, majd utána lesz egy kicsit bijektívebb képed a kérdésről.

2016. aug. 6. 16:28
 3/10 A kérdező kommentje:

#1 Jah igen, a korom lemaradt, a nemet meg a kérdésből jött. 21 vagyok.

Rendes lány, szeretem. A 4 év nem kevés, sok mindent megéltünk együtt.

2016. aug. 6. 16:29
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 A kérdésből nem jön le, de érzelmes típus vagyok. Tehát nem csak a szex hajt. Igen, nem voltam még más lánnyal. Jó a szex amúgy...
2016. aug. 6. 16:32
 5/10 Noren1989 ***** válasza:

Ahogy én látom, kb 10/8 ember vált az újabbra, ha bejön a tuti. Megismeri rendesen a párja mellett a b-verziót is.

Jelzem, ebben benne van mindkét nem statisztikája!

26/F

2016. aug. 6. 16:42
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is kb 8/10, de ebből kb 2 az, ahol tényleg jó vége lesz, és nem bánja meg később.
2016. aug. 6. 17:22
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Velem volt már olyan is, hogy megtetszett más és váltottam, de olyan is, hogy nem. Na?:D
2016. aug. 6. 20:50
 8/10 anonim ***** válasza:
csak egy sima senki vagy. Nem érdemes veled, rólad beszélni. ennyi.
2016. aug. 7. 04:46
 9/10 A kérdező kommentje:
#8 kapd be a fa$zom ;)
2016. aug. 7. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a te esetedben az új lány fog győzni. "Rendes lány, szeretem. Sok mindent megéltünk együtt." - Nem érzem azt a tüzet, a szenvedélyt a soraidból. 21 éves vagy, ez amiben vagy egy tini kapcsolat/szerelem, amik véget is érnek az esetek többségében, és ez nem is baj. Ez kell ahhoz hogy ilyen fiatalon még mindkét fél tovább tudjon érni, fejlődni. Úgy nem lesz férfi valakiből, hogy csak egy lánnyal volt egész életében..Ez egyszerűen túl kevés tapasztalat. 29/N
2016. okt. 10. 11:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!