Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10/? Szerintetek?
Tetszik egy lány már régóta (2 éve). Barátnőm is van, régóta (4 éve). Ha most lenne valami a másik lánnyal, mennyiben változna a helyzet?
Úgy értem az esetek többségében melyik lány felé hajlik idővel az ember?
10/? embernek tetszik meg a másik inkább, és vált?
Tudom, hogy nem lehet általánosítani, de azért jó lenne tudni, mert szimpi nekem a lány nagyon, de a barátnőm meg rendes meg minden, de közben a másik csaj is nagyon jó, rendes. Szóval...
Mik a lehetséges végkimenetelek? 10/? dönt a másik mellett, nem pedig az aktuális barátnőt választja (egy idő után, legyen az pár hét/hónap?)
Nem számít a lelkirizsa, szóval nem érdekel, hogy milyen sz_r vagyok. Ha arra lennék kíváncsi, a szomszéd Kati nénit kérdezném.
Tényekre vagyok kíváncsi, illetve tapasztalatokra. Saját avagy másé (haver, ismerős stb.)
Általában mind a kettőt.
Viszont te fiatalnak tűnsz és kicsit sem látszik a dolog boldog párkapcsolatnak.
Miért nem szakítasz és élvezed az életet?
Rendes a szomszéd Kati néni is, mégsem ő a párod. Olyannal legyél, akihez vonzódsz is.
Tudod, hogy nem lehet olyat mondani, hogy 7-3 azt' jóvan...
Minden eset egyedi, arról nem is beszélve, hogy mi van, hogy
- lebuksz és kényszerpálya marad
- mindkettőt futtatod, amíg magától el nem dől
- mindkettőt futtatod egy ideig, majd kirakod az újat
...
Sztem az sem mindegy, hogy pl. volt-e előtte másik nőd, mert ha nem, akkor a kíváncsiság fog inkább nyerni.
Ha meg pl nem hajlandó a csajod szopni, az új lány meg igen, akkor is eldőlni látszik a csata még a kérdésfelvetés előtt.
De fogj egy papírt és írd le a két csaj előnyeit, hátrányait, majd utána lesz egy kicsit bijektívebb képed a kérdésről.
#1 Jah igen, a korom lemaradt, a nemet meg a kérdésből jött. 21 vagyok.
Rendes lány, szeretem. A 4 év nem kevés, sok mindent megéltünk együtt.
Ahogy én látom, kb 10/8 ember vált az újabbra, ha bejön a tuti. Megismeri rendesen a párja mellett a b-verziót is.
Jelzem, ebben benne van mindkét nem statisztikája!
26/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!