Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ürüggyel hívjam őket?
Figyelt kérdés
Férjem hívás listájában találtam egy hotel számot. Miután hívta, másnap éjszaka "túlórázott". Milyen kifogással hívjam fel a hotelt, hogy megtudjam kivel volt ott? Ő letagadta, azt mondta haverja kérte el a telcsijét.2016. aug. 6. 01:27
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az együttérzést is. Kicsit belehaltam, de ez van.
2016. aug. 6. 14:51
12/16 anonim válasza:
Én ebben nem tudtam segíteni, hogy tudd meg,nincs tapasztalatom a szállodák terén.De valahogy a csajt is ki lehet majd nyomozni.Én is sajnálom, majd írd meg mi volt.Rákérdezel a férjednél?
14/16 anonim válasza:
normális szállodában semmilyen ürüggyel nem fogják megmondani, ha a férjednek volt esze nem saját nevén jelentkezett be. főleg ha tudja hogy ilyen féltékeny vagy. Előbb azt a kérdést tedd fel magadnak: akarod tudni erre a kérdésre a választ? Ha balhét akarsz már a telefonszám miatt is csinálhatsz balhét. ha válni akarsz, akkor is van rá lehetőség.... nem kell indoklás... ne legyél irigy és féltékeny
15/16 anonim válasza:
nem olvastam végig csak most. látom, hogy látszólag sikerült eredményt elérni, de ez ugye csak látszólagos, mert mi van ha a haverja jelentkezett be a nevén? ha te nem láttad hogy ott van, kefélt stb, akkor nem tudhatsz semmit biztosan.... és ez a bizonytalanság ki fog csinálni....
16/16 anonim válasza:
#15, miféle bizonytalanság? Írni már tudsz, akkor tanulj meg olvasni is.
Kérdező, miért fontos a nő neve? Azt döntsd el, hogy ez mennyire egyedi dolog, avagy, hogy neked belefér-e egy házasságba? Férjed mit szól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!