Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen ürüggyel hívjam őket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ürüggyel hívjam őket?

Figyelt kérdés
Férjem hívás listájában találtam egy hotel számot. Miután hívta, másnap éjszaka "túlórázott". Milyen kifogással hívjam fel a hotelt, hogy megtudjam kivel volt ott? Ő letagadta, azt mondta haverja kérte el a telcsijét.
2016. aug. 6. 01:27
1 2
 1/16 RRR ***** válasza:
54%

keresd név szerint

elvileg meg kell adnia,ha megszállt akármennyi időre is

a portás megmondja,hogy mikor volt ott

2016. aug. 6. 01:33
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nincs valami titoktartás náluk? Hogy nem mondhatják el a vendégeiket? És a csaj nevét, hogy tudhatnám meg???
2016. aug. 6. 01:44
 3/16 RRR ***** válasza:

lehet van,de ha határozott vagy ,akkor nem kukacoskodnak,,,személyesen egyszerűbb lenne ,mert egy ötösért tuti megered a nyelvük

a pasid telójából valahogy

2016. aug. 6. 02:07
 4/16 anonim ***** válasza:
14%
3. Félnek nem közölnek ki ilyen adatot.Adjál meg mindent a páridnak.Ne legyenek ilyen féltékenységi mániáid és nem megy máshoz.Ennyi.De amint látom nem is bízol benne.Menj a munkahelyére és kérdezd meg hogy túlórázott-e.Eszed se sok van neharagúdj.Mondom inkább azon gondolkodj el miért menne máshoz.Már leírtam miért menne.Tegyél ellene.
2016. aug. 6. 07:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy próbálnám, hogy felhívom, azt mondom, hogy x.y. náluk szállt meg az érintett időpontban. Elvesztette a bankkártyáját vagy bármi mást és szeretnéd megkérdezni, hogy nem-e találták meg. Ha beigazolódik, hogy ott volt akkor biztos lehetsz benne, hogy nem túlóra, hanem pásztoróra volt.
2016. aug. 6. 07:51
 6/16 anonim ***** válasza:
28%
Nem azért, de ha egy csöppnyi esze van a párodnak, eleve úgy ment oda. Én oda megyek, meg mondom, hogy fáradtak vagyunk, 3-4 órát pihennénk. Akkor, sehol, semmit nem jegyeznek be. Mintha ott sem lettünk volna. Legalább is, tőlem soha semmit nem kértek, csak is zsebbe a lóvét. Annyi, mielőtt elhagyjuk, fel jön valaki szétnézni, nem-é csináltunk valami kárt.
2016. aug. 6. 08:43
 7/16 anonim ***** válasza:
95%

Tibcsi (milyren bugyuta becézés), te egy igazi, férfiak szégyene vagy!

Az utolsónak maximálisan igaza van, ahol dolgoztam hotel, ott is így mentek a dolgok. Egy kis pénz így mindenki kussol, de szerencsêd van, mert, aki ilyenre rá lehet venni, az dalol is, ha csúsztatod a money-t. Ha gondolod... Elmehetnél a hotelba egy fényképpel meg pénzzel.

Szvsz nincs értelme, mert: túlórázik és felhív egy hotelt... Meg valamiért már alapból belekotortál a telefonjába, tehát nem bíztál benne már azelőtt sem. Kérdés miért?

2016. aug. 6. 08:57
 8/16 anonim ***** válasza:
Figyelj haver én legalább kiírom a nick-em.Nem ismersz de szégyen vagyok mi?!Majd ha összefutunk megnézheted a szalagsávomat.Akkor mond hogy férfiak szégyene vagyok.
2016. aug. 6. 12:27
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A bankkártyás válaszoló adta az ötletet. Sikerült, ott volt.... a csaj nevét nem tudtam meg, akárhogy csűrtem, csavartam. De azt igen, hogy ott volt.
2016. aug. 6. 13:34
 10/16 anonim ***** válasza:

A bankkártyás válaszadó vagyok.

Nagyon sajnálom. :(

2016. aug. 6. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!