Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy alapból számomra a megcsalás az abszolút a megbocsájthatlan kategória, most mégis úgy érzem, hogy beleestem a "csapdába"?
Szóval van egy 46 éves férfi, akivel kb 1-1,5 éve ismerkedtem meg, elég hamar egy hullámhosszon voltunk, jókat beszélgettünk/tünk. X idő után el kezdett ölelgetni, majd egyszer csak megcsókolt.. Tudni kell, hogy nős és van egy lánya is.
Hogy őszinte legyek nem annyira az esetem, viszont a belsője (lehet hülyén hangzik) megváltoztatta/szépítette a külsejét is. Nem vagyok belé szerelmes, sőt úgy különösebb érzéseim sincsenek felé, egyszerűen csak jól érzem magam a társaságban, mindig meghallgat, türelmes, figyelmes, érdeklődő.. Rég volt barátom és ez itt elég rendesen kiütközik szerintem. Ráadásul én csak 23 vagyok. Nem akarok tőle az ég világon semmit, mikor megcsókolt is leállítottam, mert tökre leblokkoltam, de azóta ez többször is megismétlődött. A vicc az egészben, hogy világ életemben elítéltem, ha valaki megcsalja a párját és azt is aki belemászik egy házasságba. Egyet mondogattam mindig, hogy nős emberrel soha nem kezdek.. Én nem értem mi történt. Csóknál több biztosan soha nem fog történni, de én már most nem tudok tükörbe nézni. Szívem szerint felköpnék és aláállnék. Nem tudom kezelni az egész szituációt. Elmondta, hogy ő már többször is mgcsalta a feleséget és ezután sem ábrándultam ki belőle úgymond, holott undorítónak tartom a megcsalást.
Nyilván szexre hajtana, el is mondta kertelés nélkül, hogy szívesen lefeküdne velem, de semmit nem kényszerít rám és akkor sem fog változni semmi sem, ha ez nem történik meg soha. Attól még ugyanúgy barátok leszünk, bármikor számíthatok rá stb stb.
Mit csináljak, teljesen össze vagyok zavarodva.. Nem hittem, hogy valaha is ilyen lehetetlen helyzetbe kerülök. Elkerülni sajnos nem tudom.
Nyugodtan ler*ibancozhattok meg minden egyéb, meg is érdemlem, de valaki mondjon valami okosat, mit tennétek a helyemben? Bárki volt már hasonló helyzetben?
Szia,
Voltam hasonló szituban, bár köztünk nem volt ekkora a korkülönbség. A srácnak felesége volt és egy kislánya - tudtam, hogy nem tökéletesek az otthoni dolgok, de azt is tudtam, hogy soha nem hagyná el a családját, mert a kislányt imádja (eleve miatta voltak együtt).
Elvileg csak barátok voltunk, aztán egy idő után hozzád hasonlóan én is azon kaptam, hogy ez jóval több.
Szép és jó volt, amíg tartott, és hasonlóan naivan álltam a dolgokhoz, mert mennyire jó barátok vagyunk. De köztünk speciel egészen addig tartott a dolog, amíg nyilvánvalóvá nem vált a srác számára, hogy nálam valóban nem jut tovább a flörtnél meg egy-két csóknál, ölelgetésnél, többre már nemet mondtam - szintén hozzád hasonlóan.
Mikor ez kikristályosodott benne, kb. már másnap azt újságolta, hogy (azonos ismerősi körből, mint én - ezt behelyettesítheted esetetekben akár a melóhellyel) milyen kislányt szedett fel, és úristen, mennyire odavan érte - nagyjából ugyanazokat mondta el róla, mint nem sokkal korábban nekem. Persze, kizárólag azért, mert annyira nagyon jó barátok vagyunk, és mindent őszintén megbeszélünk, és kinek mesélhetné el, ha nem nekem? :)
Azért remélem, sejted, hogy az őszinte barátságunk nagyjából eddig tartott. Én megértően a háttérbe húzódtam, egy darabig még beszélgettünk meg lelkiztünk ugyanúgy, de ahogy sikerült teljesen befűznie a másik kislányt, úgy tűnt el a közelemből végképp.
(Nekem annyiban könnyebb dolgom volt, mint neked, hogy a közös társaságot jobban el tudtam kerülni, nem volt muszáj folyton találkoznunk még ezután is.)
Összességében: alapvetően azt mondom, nem leszel ribi attól, hogy nős pasihoz vonzódsz, az ilyesminek nem feltétlen tudsz parancsolni; viszont azt nagyon jól látod te is, hogy ebből semmi több nem lesz. Abban pedig sajnos biztos lehetsz, hogy a mostani idill (=mennyit törődik veled) nem tart örökké. És jelen esetben érdemesebb neked a háttérbe húzódni, mert ha hagyod, hogy így menjen tovább a dolog, akkor sokkal jobban sérülhetsz.
Nyilván elkerülni nem tudod, és nem kell ridegnek sem lenned vele, csak tartsd meg a három lépés távolságot. El lehet távolodni szépen lassan is.
Egészen biztosan nem fogok vele lefeküdni! :)
Ez az egész "barátság" dolog kb 1-1,5 éve tart és ő már az elején teljesen közvetlen volt és néhány hónap után (2-3 talán) már célozgatott, sőt inkább kerek-perec a szemembe mondta, hogy érdeklem őt, úgy is.. De ugye nem erőszakoskodik és nem akar rám kényszeríteni semmit, csak elmondta. És azóta sem feküdtem le vele. És nem is fogok. Igyekszem "kiszállni" az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!