Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy alapból számomra a megcsalás az abszolút a megbocsájthatlan kategória, most mégis úgy érzem, hogy beleestem a "csapdába"?
Szóval van egy 46 éves férfi, akivel kb 1-1,5 éve ismerkedtem meg, elég hamar egy hullámhosszon voltunk, jókat beszélgettünk/tünk. X idő után el kezdett ölelgetni, majd egyszer csak megcsókolt.. Tudni kell, hogy nős és van egy lánya is.
Hogy őszinte legyek nem annyira az esetem, viszont a belsője (lehet hülyén hangzik) megváltoztatta/szépítette a külsejét is. Nem vagyok belé szerelmes, sőt úgy különösebb érzéseim sincsenek felé, egyszerűen csak jól érzem magam a társaságban, mindig meghallgat, türelmes, figyelmes, érdeklődő.. Rég volt barátom és ez itt elég rendesen kiütközik szerintem. Ráadásul én csak 23 vagyok. Nem akarok tőle az ég világon semmit, mikor megcsókolt is leállítottam, mert tökre leblokkoltam, de azóta ez többször is megismétlődött. A vicc az egészben, hogy világ életemben elítéltem, ha valaki megcsalja a párját és azt is aki belemászik egy házasságba. Egyet mondogattam mindig, hogy nős emberrel soha nem kezdek.. Én nem értem mi történt. Csóknál több biztosan soha nem fog történni, de én már most nem tudok tükörbe nézni. Szívem szerint felköpnék és aláállnék. Nem tudom kezelni az egész szituációt. Elmondta, hogy ő már többször is mgcsalta a feleséget és ezután sem ábrándultam ki belőle úgymond, holott undorítónak tartom a megcsalást.
Nyilván szexre hajtana, el is mondta kertelés nélkül, hogy szívesen lefeküdne velem, de semmit nem kényszerít rám és akkor sem fog változni semmi sem, ha ez nem történik meg soha. Attól még ugyanúgy barátok leszünk, bármikor számíthatok rá stb stb.
Mit csináljak, teljesen össze vagyok zavarodva.. Nem hittem, hogy valaha is ilyen lehetetlen helyzetbe kerülök. Elkerülni sajnos nem tudom.
Nyugodtan ler*ibancozhattok meg minden egyéb, meg is érdemlem, de valaki mondjon valami okosat, mit tennétek a helyemben? Bárki volt már hasonló helyzetben?
Gondolkodj a fejeddel, ne más testrésszel.
A pasi világosan megmondta, hogy legfeljebb egy pár dugásra kellenél neki, eddig is csalta a feleségét, de nem hagyta el, érted sem fogja.
Vagyis épp most puhatolózik, mennyire van kirepedve a sarkad... Miben lennél benne.
Ez egy abszolút megalázó helyzet, ha jól belegondolsz.
Másrészt most hiába járatja a száját, hogy attól még barátok lesztek, meg számíthatsz rá. A nagy lófa..szt! Amint teletankolt rajtad minden lukat, mehetsz amerre akarsz, mert ennél többre nem kellesz. Utána nem fog veled jópofizni, meg beszélgetni, elvégre amit akart, már megkapta. Megy a következő puncira, akit be lehet fűzni.
A legegyszerűbb, ha egyáltalán nem hagyod magad ölelgetni, nem hogy csókolgatni. Nem olyan nehéz az, hidd el. És a lehető leghatározottabban közöld vele, hogy ennyi volt, ezt tegye el emlékbe, te ennél többet nem akarsz tőle, sőt még csak vonzónak se találod, és szexuálisan sem érdeklődsz iránta.
Az öreg rutinos kur.vapecér, és ha nem hajtod el, addig fog a füledbe duruzsolni, amíg egy-két menetre csak megkap. Elvégre ha jól értem, eredetileg smárolni se akartál vele, de az is többször megvolt.
Simán ki fogja használni, hogy hozzáképest zöldfülű kezdő vagy, és úgy fogsz táncolni, ahogy ő fütyül. Aztán meg jól po.fára esel.
A legszebb az egészben, hogy akkor se tudod majd elkerülni, ha mindenki arról duruzsol, hogy megvoltál az öregnek, és természetesen te leszel az utolsó ribi, aki nős pasikkal kefél. Ő meg csak röhög rajtad, és közben már egy másik huszonéves puncit fűz az orrod előtt.
Sokkal jobban járnál, ha kiszúrnál magadnak egy hasonló korú, szimpatikus srácot, és megpróbálnál vele többet beszélgetni.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
#11: Elgondolkodtató amiket írtál, tényleg köszi. Igazából én teljes mértékig tisztában vagyok azzal, hogy a családját nem hagyná el, ezt amúgy el is mondta, mikor arról mesélt hogy már csalta meg a feleséget, de Isten őrizz, nem is voltak ilyen céljaim. Igen igaz, hogy vonzódom hozzá egy kicsit, de annyira azért nem, hogy belelovaljam magam olyanokba, hogy majd elhagyja értem a feleséget és boldogok leszünk, míg meg nem halunk. Ugyan.. Ha a saját feleséget képes volt többször megcsalni, akkor egy hozzam hasonló lányt pislogás nélkül csalna meg/dobna ki. Azt is tudom, hogy fiatal vagyok hozzá és nyilván vonzza a "friss" hús, de el is mondta többször is, hogy szívesen lefeküdne velem. Szóval értem én, hogy miről van szó, sokkal inkább az bánt és azt nem akarom elfogadni, hogy csak kihasználni akarna. Hogy miután megkapna valóban megszakadnának a beszélgetések, hülyéskedések, eldobna és nem érdeklődne többé. Szimplán ezt nem akarom elhinni róla. Tudom, butaság és majd pofára fogok még esni, amiért ilyen kis "naív" vagyok. Jobban belegondolva nekem nem a szex hiányzik, tényleg nem feküdnék le vele soha, sokkal inkább a törődés, amit hiányolok úgy alapjáraton. Mint említettem elég régóta nincs már barátom és nyilván hiányolom ezeket a dolgokat. Ő pedig pont ezeket adja meg. Érdeklődik irántam és a dolgaim felől, tényleg figyel arra, amit mondok és hónapok múlva is tudja miről van szó, ha rossz a kedvem minden tőle telhetőt megtesz, hogy jobb kedvre derítsen, ha nem találkozunk pár napig, akkor már ír, hogy mi van velem stb. Nem tudom mennyire érhető, amit írni akarok.
Elsősorban egyáltalán nem a szexuális része vonz a dolognak, sőt mondhatni az nem is nagyon. Sokkal inkább ez, amit leírtam. Meg bánt a tudat és elfogadni sem akarom, hogy képes lenne kihasználni. Hisz hónapokkal ezelőtt mondta amúgy, hogy ha nincs szex se fog változni semmi és valóban nem is valtozott. Számtalanszor mondta, hogy egyet kér, mi ketten soha ne vesszünk össze, ő azt nem bírná stb.. Tehát végül is totál össze vagyok zavarodva. :D
Ember vagy!
Ez az izgalom, érdekes, vonzó.
Amennyire ő kihasznál annyira "használod" ki őt.
Mind ketten azért vagytok a másikkal mert valami jó van a dologban. Jöjj rá, hogy te mit keresel ebben a kapcsolatban.
Ha már tudod akkor sokkal egyszerűbben irányítod az életed.
Lehetőség szerint férfival feküdj le, olyan emberrel aki vállalja a cselekedeteit és annak a következményeit.
Neked ez egy jó tanulási folyamat :) döntsd el, hogy ezt a helyzetet te hogyan használod.
Nektek is köszönöm a válaszokat! :)
Igazándiból a kapcsolatot vele nem tudom teljesen megszakítani, mert a munkájából adódóan majdnem napi szinten találkozunk. Így pedig nehéz lenne valakit elfelejteni, ha mindig látom. Sokszor gondolkoztam már azon, hogy megmondom neki, hogy ez így nem jó, ne csináljuk tovább, mármint ezt az ölelget és csókolgat dolgot. Valamiért soha nem jutottam el addig, kissé felek, hogy mi lenne a vége. Egy részről jó lenne lezárni ezt, másrészről meg hiányoznának a beszélgetések. Ahogy pedig ismerem, nem nyugodna bele, ha egyik napról a másikra beközölném, hogy hagyjuk ezt az egészet. Faggatna, hogy de miért, meg ő nem akar megbántani és ne vesszünk össze, mondjam meg mi az ami nem jó nekem és megoldjuk. Én pedig elég nehezen tudom ilyenkor magam kifejezni és elmondani mindazt, ami a fejemben kavarog.
De igyekszem helyén kezelni a dolgot. Köszi mindenkinek mégegyszer, ha bárkinek van még akármi tanácsa vagy bármi, nyugodtan írja le.
Kapcsolatotok azért maradt ilyen mert maradt egy határ. Szex még kimaradt. Hidd el ő udvarol most neked. Ez ilyen :) Neked is neki is jó. Neked jó mert figyel rád neki is jó mert egy rejtvény vagy, ismeretlen, izgalmas ami felfedezésre vár.
Mivel a családjával marad ezért ha fel is fedez idővel csak az lesz a vége, hogy sérülsz. Mert nőként érzelem alapján döntést egy férfi énnel racionálisabb. Evolúció miatt van így. Ez így jó de tudni kell róla, hogy így működünk. Továbbra is azt tanácsolom, hogy olyan férfi legyen melletted aki vállalja a döntéseit. Aki felnőtt!
Olyan nehéz elhinni, hogy akiről azt gondolod más és nem csak kihasználni akarna, mégis így tesz/tenne. Sokan még a csillagokat is képes lehazudni neked az égről... Meg kell még edződjek, mert elég ilyen "romantikus", érzelmes lány vagyok, aki szeretné elhinni, hogy egy férfi anélkül is közeledik felé, hogy megbakarna fektetni, majd tovább állni.
Igyekszem olyan férfit keresni magam melle, akivel passzolunk, aki nem csak kihasznál, felvállal és tényleg szeret. :)
Igazat mondja. Tényleg így érzi. Magömlés után kiderül, hogy csak a hormonok voltak vagy ő is így gondolja. Az is lehet, hogy valóban veled maradna de te idővel társat, családot szeretnél. Jelenlegi helyzetben ő ebben nem lenne partner.
Amikor a pasik eljárták vadászni akkor kellett valami ami vissza húzta őt. Ez a szex. Hiszen élelme, társasága volt.
Van aki mar ismeri magát a testét és tudja, hogy miért vonzó a másik. Valóban az vagy csak a hormonok miatt látom vonzónak.
Éppen ezért csak olyan kapcsolatban, dologban vegyél resztamihez kedved van. Hiszen csak a saját motivációd ismerheted a máséról max sejtésed van. Magadra figyelj. Ha neked jó csináld. Ha rossz fejezd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!