Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy a megcsalás karakter kérdése?
7-es, 6 os vagyok
En orulok, h a te eleted ertelme az h szeressenek es szeretve legyel ezert neked az aktualis kapcsolatod eleted ertelme, de az en vilagomban az elet ertelme az, h beteljesitsem az almaimat, azokat is amik nem feltetlenul kothetoek a parkapcsolathoz:-)))
Masreszt nem azt irtam, h nincsenek huseges emberek hanem a kerdezonek valaszolva irtam azt, h nem lehet embereket kategorizalni, h ez huseges "tipus" a masik meg hutlen" tipus" mert a tipus szo feltetelezi az, h az illeto kb. igy szuletett es az statisztikaji nagyreszeben folyton huseges volt, vagy folyton megcsalt valakit.
Azt probaltam kifejteni, h lehet h valaki husz evig huseges, de aztan valami bezavar a kepbe, megcsalja a parjat es akkor mi van?Innentol mar megcsalos tipus?
Erted:-))))
Ez akkora baromsag h elkepeszto. Nincs a vilagon semmi garancia arra, h ki csal meg kit es ki lesz az adott emberhez huseges, mas kerdes h ez max a nyugati vilagban szamit ennyit. Ebben a kerdesben nem lehet valoszinuseget szamitani mert mint azt mar emlitettem mindenki mast hoz ki az emberbol. Mas emberek, mas elethelyzet. A huseg oka is millio es egy dolog lehet es jo esetben az, h az illeto szereti a parjat, de meg kismillio mas tenyezo is allhat a hatterben, again, nem lehet altalanositani.
Veled ellentetben en nem kivanok olyasmit h veled ne ertsenek egyet az emberek, mert masok vagyunk, mas velemennyel es mivel ez a dolig iszonyu szubjektiv ezert senkinek nincs igaza. Univerzalis igazsag egyebkent sem letezik, masreszt mindenki azzal a velemennyel azonosul amit a sajatjahoz kozelinek es ez igy van rendjen:-))
A "szerintem" szot szerintem tenyleg hasznalhatnam tobbszor. Legalabbis szerintem.
tapasztalt emberként inkább azt mondanám, hogy élethelyzetet kérdése, nem velünk született karakter.
Mondjuk, hogy a másik már rég felrúgta a kapcsolatot, de a formális válásnak még nincs itt az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!