Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalásnak számít? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít? Mit kéne tennem? Kiakasztó! 20l

Figyelt kérdés
Házibuliban voltam, és sokan ott aludtunk házban. Mi egy-két lánnyal elvonultunk egy külön szobába aludni, ahol nem voltak fiúk, szóval mindannyian egy szál bugyiban aludtunk minden egyéb ruha nélkül, mert melegünk volt. Nem ittam sokat, de alapvetően nem vagyok szégyenlős a barátnőim előtt. Az ajtót nem lehetett kulccsal bezárni, de nem is gondoltuk, hogy bárki is bejönne a szobába, ha egyszer szimplán be van zárva az ajtó. Másik helyiségekben aludtak fiúk is, és egy srác, akit korábban nem ismertem, csak a buliban találkoztunk, de lekoptattam, mert van barátom, beosont a szobába, és konkrétan arra ébredtem, hogy hason fekszem, ő meg épp ráélvez a hátamra. Nagyon kiakadtam. Elmesélte, hogy fogadásból csinálta, szóval ne majrézzak, de én nagyon kikészültem, hogy ez történt. Most úgy érzem, mintha megcsaltam volna a barátomat, és nem tudom, hogyan mondjam el neki ezt az egészet...

2016. júl. 26. 23:11
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem megcsalás,pláne ,hogy te nem is akartad ezt az egészet,te csak az áldozat voltál.
2016. júl. 26. 23:36
 12/38 A kérdező kommentje:

Bárcsak kamu volna!! :/

Nem mertem felkelni, mert még melltartó sem volt rajtam, aztán a lányok visszafogtak, hogy ne hepciáskodjak a csávóval, mert csak gúnyolódni fog, nincs értelme.

2016. júl. 26. 23:36
 13/38 anonim ***** válasza:
61%
Valószínűleg nem tartanám életszerűnek a történetet, de ha más is alá tudja támasztani, akkor elkapnám a kis patkányt és megigazítanám a fogsorát.
2016. júl. 27. 00:05
 14/38 anonim ***** válasza:
83%

A pasim kb agyonverne:-))Nezd, ez nem megcsalas, ez a szexualis zaklatas kategoria.

Ha ugy erzed h a pasid megverne akkor sztem ne mondd el

Ha ugy erzed h meggyanusitana egy megcsalassal akkor szinten ne mondd el

Viszomt ha ugy erzed h megerto lenne es normalisan allna a dologhoz akkor nyugodtan mondd el.

Jezus milyen embefek vannak

2016. júl. 27. 00:07
 15/38 anonim ***** válasza:
77%

Előttem válaszoló, ha a pasid téged bántana, amiért más szexuálisan zaklat, akkor jó nagy gyökér a pasid, már bocs.

Én elmondanám az én páromnak, nem feltétlenül azért, hogy megverje azt a barmot, hanem mert meg szoktuk beszélni a dolgainkat. Pont egy ilyen felkavaró sztorit nem hagynék ki. Úgyis látná, hogy valami felhúzott és rákérdezne.

2016. júl. 27. 06:46
 16/38 anonim ***** válasza:
0%

Felelőtlen szarok vagytok mind! Minek mész bulizni a pároddal? Ott vagytok fiúk-lányok, a házigazda meg nem képes zárható ajtót produkálni? 1000 forintos tétel, bár alapból zárral árulják az ajtót... De ti még levetkőztök. És a srácok majd nem fognak bepróbálkozni... Meg is érdemled! De még írd ki ide a kérdést...

Kár hogy nem az arcodba/szádba élvezett!

2016. júl. 27. 07:53
 17/38 anonim ***** válasza:
#15 nem látod hogy nem használ élezeteket? Nyilván *megverné
2016. júl. 27. 07:53
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
#16 te a legalacsonyabb százalékra hajtasz ezekkel a béna válaszokkal? Csak szólok hogy teljesen esèlytelen, láttam én már 6%-os profilt is. :)
2016. júl. 27. 08:05
 19/38 anonim ***** válasza:
17-es vagyok, 14-es :Koszi:-) Nincs ekezetem, persze, h nem a pasim verne meg, bocs ha felreertheto voltam:-)))
2016. júl. 27. 08:43
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem megcsalas, hanem konkret szexualis eroszak/zaklatas, a rendorseg majd hogyan fogja kategorizalni a tanuk elmondasa alapjan. Jelentsd fel.
2016. júl. 27. 09:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!