Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez igazságos kidobás lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez igazságos kidobás lenne?

Figyelt kérdés
Mit tennétek akkor, ha azzal hagynának el benneteket, hogy jött egy másik személy aki kitartó volt, igyekvő és elszerette a párotokat? Aki megfelelőbb volt, mindegy miben, de nektek nem is lett szólva, hogy valami nem jó a kapcsolatban igy változtatni sem tudtatok. Előtte viszont titeket imádott szeretett a párotok.
2016. júl. 25. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát ez xar helyzet, de mit lehetne mást tenni, mint beletörődni?!

Mindegy, hogy fiú vagy lány vagy, emeld fel a fejed és viseld méltósággal. Viselkedj úgy, hogy neki fájjon,hogy ott hagyott. Tuti módszer 😉

Kitartás!!

2016. júl. 25. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen hülye volt, akkor menjen Isten hírével. Viszont magamba néznék és próbálnám megtalálni az okát, hogy én mit tettem, ami idáig vezetett. Gondolok itt arra, hogy pl. kivertem a hisztit ha nekem nem tetszőt mondott, úgy gondolom, hogy túlságosan is körülöttem forog a világ, csak a saját boldogságommal voltam elfoglalva, stb.
2016. júl. 25. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Én az exem ezzel hagytam el. Ugyan a másik személy nem kitartó és igyekvő volt, nem direkt "szerett el" az exemtől, egyszerűen csak jobban összeillettünk. Nálunk is egyik napról a másikra történtek a dolgok, megismerkedtem vele, egyből feje tetejére állította a világomat, és így sokkal tisztességesebbnek éreztem egyből véget vetni a kapcsolatnak, mint hónapokig szenvedni, netalán még hülyíteni vagy megcsalni. Az ember az érzelmeit nem igazán tudja irányítani, és nem is feltétlenül kell ehhez semmi különösebb probléma a kapcsolatban- nálunk sem volt semmi baj, abszolút jól megvoltunk, szerelem is bőven volt. Egyszerűen csak van olyan, hogy egy másik személy "jobb", abból a szempontból, hogy jobban illik hozzánk.

Igazságos vagy sem, úgy szerintem te sem akartál volna benne maradni a kapcsolatban, hogy a párod valójában másra vágyik, mást szeret.

Szerintem próbálj meg örülni neki, mert ezek alapján nem ti voltatok az igazi álompáros, és így lehetőséget kaptál, hogy megismerd a valódi másik feled.

2016. júl. 25. 21:35
 4/8 A kérdező kommentje:
De mi van a beleölt évekkel, mindig minden kapcsolatban ettől kell rettegni, hogy a másik bármelyik pillanatban találhat jobbat?
2016. júl. 25. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Fejben dől el... 10 éves házasokként is jöhet egy jobb, a kérdés az hogy szereted-e még a párod vagy valóban már benned van, hogy lépnél ki a kapcsolatból, csak ehhez a megfelelő "jobb" ember hiányzik.
2016. júl. 25. 22:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez van, semmire sincs biztos, jól bevált módszer.
2016. júl. 25. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kell rettegni, a pillanatnak kell élni!!
2016. júl. 25. 22:54
 8/8 H_Vivien ***** válasza:
A beleölt idővel? Hmmmm, már ez is elég gáz, hogy ez jut eszedbe a kapcsolatodról. Nah mindegy. Mindig van szebb, jobb, izgalmasabb, csak kérdés, hogy megéri-e kockáztatni a kapcsolatot. De, ha elég volt a kitartása a harmadik félnek, akkor ne a harmadikat hibáztasd, hanem a párod, hogy ment és magadat, hogy miért. Egy kapcsolat 2 emberen múlik, szóval, ha ment, oka volt. Gondolkodj el, hogy miért, mi lehetett az oka. Valószínű a 0 kommunikáció, vagy az egód, ami miatt nem tudod, hogy mi az oka és szólnai kellett volna. Nem vetted észre, hogy valami nem stimmel? Az meg hogy lehet? Vagy csak egy nyomorult féreg. Kérdezd meg.
2016. júl. 27. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!