Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igazságos kidobás lenne?
Hát ez xar helyzet, de mit lehetne mást tenni, mint beletörődni?!
Mindegy, hogy fiú vagy lány vagy, emeld fel a fejed és viseld méltósággal. Viselkedj úgy, hogy neki fájjon,hogy ott hagyott. Tuti módszer 😉
Kitartás!!
Én az exem ezzel hagytam el. Ugyan a másik személy nem kitartó és igyekvő volt, nem direkt "szerett el" az exemtől, egyszerűen csak jobban összeillettünk. Nálunk is egyik napról a másikra történtek a dolgok, megismerkedtem vele, egyből feje tetejére állította a világomat, és így sokkal tisztességesebbnek éreztem egyből véget vetni a kapcsolatnak, mint hónapokig szenvedni, netalán még hülyíteni vagy megcsalni. Az ember az érzelmeit nem igazán tudja irányítani, és nem is feltétlenül kell ehhez semmi különösebb probléma a kapcsolatban- nálunk sem volt semmi baj, abszolút jól megvoltunk, szerelem is bőven volt. Egyszerűen csak van olyan, hogy egy másik személy "jobb", abból a szempontból, hogy jobban illik hozzánk.
Igazságos vagy sem, úgy szerintem te sem akartál volna benne maradni a kapcsolatban, hogy a párod valójában másra vágyik, mást szeret.
Szerintem próbálj meg örülni neki, mert ezek alapján nem ti voltatok az igazi álompáros, és így lehetőséget kaptál, hogy megismerd a valódi másik feled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!