Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabenor kérdése:

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
a férjem megcsalt egy másik férfival,kiderült akkor azt mondta hogy nem kell neki más csak én ,de rá két hónapra felvette vele újra a kapcsolatot ,és el is akart menni hozzá de a másik férfi kikosarazta,ezután ujra velem akar lenni mi tévő legyek én már nem tudok bizni benne ,van két kisfiunk és nyolc év házasság mögöttünk
2016. júl. 21. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Pont azt, amit akkor, ha nővel csal meg, és újra fel is veszi vele a kapcsolatot.

A helyedben elválnék.

Jelen esetben legalább tudod, hogy tényleg olyat adott neki az ágyban, amit te nem tudsz, és nem is fogsz tudni megadni.

De a megcsaláson sosem tudsz túllépni, főleg ha a férjed "elmegy sörözni egy haverral", már az fog járni a fejedben, mit is csinál helyette. A férfiakat és nőket is kerülnie kéne, hogy a gyanú árnyéka se vetődjön rá.

Kis idő alatt felőrlődsz idegileg.

Ennyit nem ér meg.

Írod, hogy már most se bízol benne, nekem nem is lenne kérdés.

Nem lesz egyszerű, és lesz sírás, küzdés, és magányos éjszakák, főleg eleinte, de a válás még mindig jobb megoldás.

Amúgy is az lenne a vége, csak pár évvel később, mikor már napi szinten ordítoztok és kanál vízben tudnátok megfojtani a másikat. Akkor már váljatok el időben.

2016. júl. 21. 10:19
 2/3 anonim ***** válasza:

nálam megcsalás = végleg szakítás!

23F

2016. júl. 21. 10:34
 3/3 anonim ***** válasza:
68%
Egy felcsatolható műpénisszel seggbe dugnám, és felraknám a jutyubra. Ez lenne a búcsúajándékom.
2016. júl. 21. 11:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!