Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új munkahelyemen már három Nos gyerekes pasi is elhívott randira. Milyen világ ez?
Figyelt kérdés
Férjes gyerekes asszony vagyok.2016. júl. 17. 20:24
11/20 anonim válasza:
Tojd le őket. Fő hogy a te lelkiismereted tiszta. Ugye?
12/20 anonim válasza:
sajnos ez teljesen normális szerintük.. nálunk is ez ment. Én hánytam tőlük.. szerintük ezért én voltam a b*z*.
13/20 anonim válasza:
#10: Jogos! Felettébb durva és antiszociális. :D
14/20 anonim válasza:
#12: Ja, ez a b#zzancs effektus egyszer már nálam is befigyelt életem során, mert a munkatársakkal ellentétben nem kúrtam orrba-szájba-fülbe mindenkit, ők meg még röptében a legyet is.
15/20 anonim válasza:
Esetleg nincs egy jó kis kabátod, amit felpróbálhatnék?
16/20 anonim válasza:
Szinte mindenhol ez megy, nagyon szánalmas egy világ.
Szerencsére vannak kivételek.
17/20 anonim válasza:
Tényleg undorító! Én is ezt tapasztalom, párkapcsolatban élő gyerekes pasiknál. De a nők sem különbek valóban...Próbálom kerülni az ilyen közegeket. De melóban ez nehéz... Hála Istennek, most egy normális helyen vagyok, így itt ezt még nem tapasztaltam.
18/20 anonim válasza:
Az én családos kollégáim nem csinálnak ilyet, nem zaklatják a kolléganőket... prostizni járnak
20/20 anonim válasza:
Elég sok helyen megy ez fordítva is. Apukám 50+ -os, van 3 felnőtt és egy kiskorú gyereke, a fiatal lányok is rá vannak mászva, anyukám totál ki van akadva ezen. Hallott olyat is, hogy a szintén nős pasik a kolléganőket hívogatják ide-oda.
Szerintem told le őket, hogy te férjnél vagy mit képzelnek. H a nem nyomatékosítod ezt időben, akkor tovább folytatódik esetleg jobban elfajul a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!