Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan veletek hogy megcsaltátok a párotokat de soha nem derült ki?
10: Nem mondod jól. Ez a papa anyukám apukája. Csak nekem mondta el ezeket mint egyetlen fiú unokájának és ezt is már csak 70 éves kora után. Nyilván nem dicsekedett ezzel családon belül.
Édesapám egy "normálisabb" családból jön, ahol az apukája is papucs volt és valahol apa is az.
Apukám nagyon behódoló, "easy-willed" (erre most nem tudom a jó magyar szót) ember, aki biztos soha nem csalta meg anyát. Sőt, szerintem amilyen ember apa, simán lehet hogy anya volt az életében az egyetlen nő.
A nagypapám tanított férfias vonásokra, hogyan álljak ki magamért, hogyan kövessem a saját utam, hogyan tegyek jót úgy magamnak hogy megkímélem a magam körüli embereket is.
Egy férfi érzelmileg és anyagilag támogathatja a családját, miközben a nőkénél erősebb szexuális vágyait kiélheti más nőkkel is.
Azt meg nem hiszem hogy papa a megcsalások ellenére ne szeretné mamát. Az utóbbi években nagyon protektív mamával szemben és nagyon szokott pörölni mindenkivel (velem is), ha már pár napig nem keressük mamát telefonon, mert mamának az esik jól ha minden családtagjával tud pár naponta beszélni. Mama hiába fiatalabb 5 évvel, papa az aki jobb fizikai állapotban van és sokszor ellátja mamát amikor az beteg. De gondolom a te fejedben nem összeegyeztethető a megcsalás és a szeretet. A te fejedben minden ember vagy 100% jó és a mennybe való, vagy 100% rossz és a pokolba való. Szerintem kicsit kiléphetnél a mesebeli világból amiben élsz és élhetnél többet a valóságban, valódi emberek között ahol nem mindenki kizárólag jó vagy rossz és a szeretetet nem kizárólag a hűség dönti el
Akkor sorjában:
Az én fejemben nem,nem összeegyeztethető a megcsalás meg a szeretet,egész egyszerűen azért mert ha szeretek valakit nem akarom megalázni,márpedig az én férjem elég megalázOttnak érezné magát gondolom,hogy más f..a járna a p...ban (már elnézést) vagy te hogy gondolod? Ez oda-vissza mehet majd ha nős leszel,vagy csak neked szabad???
Az én kapcsolatomban pl.pont én vagyok a nagyobb szexuális igényű,a párom kevésbé,és mondjuk úgy,ő egy hagyományosabb fajta ezen a téren,én nem annyira.Ennek ellenére nem érzem magam feljogosítva,hogy pusztán ezért megcsaljam,nyilván ha hozzám sem nyúlna hónapokig az más tészta,de gondolom nagyszüleidnél nem erről volt szó.
Nem tudom tényleg...hogy állna a szád,ha a te csajod mondaná egyszer azt,hogy hát szívem igaz,hogy megcsaltalak 1 év alatt 5 palival,de nyugi,téged szeretlek.Ehhez mit szólnál?
"A te fejedben minden ember vagy 100% jó és a mennybe való, vagy 100% rossz és a pokolba való. "
Ezt te gondolod így,én nem!
Sőt,még azt is aláírom,hogy van olyan házasság amiben volt megcsalás,de túl élte.Azt nehezen hiszem el,hogy a pasi sorozatosan csalja a nőt,amiről ő esetleg tud,és akkor a pasi pont leszarja.Akkor az megint csak nem szeretet,hiszen ha szeretek valakit nem hagyom direkt szenvedni nem?
Oké,nagypapinál ezek nem derültek ki (elvileg,aztán ki tudja a nagyi mit vett ebből észre,csak lehet hallgatott,mert akkor még ugye szégyen volt válni,pláne mire fel,ha mondjuk háztartásbeli volt)
"Szerintem kicsit kiléphetnél a mesebeli világból amiben élsz és élhetnél többet a valóságban, valódi emberek között ahol nem mindenki kizárólag jó vagy rossz és a szeretetet nem kizárólag a hűség dönti el"
Ez puszta személyeskedés,amire érdemben nem lehet válaszolni.Mindazt amit gondolok erről a témáról,a tapasztalat mondatja velem,voltam már megcsalt,és szerettem bele másba,úgy hogy kapcsolatba voltam.
Nem tudom,hogy szerinted miért az a való világ,hogy keféljünk félre agyba-főbe,nem ilyen világra vágyom.
Kérdés,ha már ennyire korrekt pali vagy,ekkora tapasztalattal,és világnézettel,kérdezem ismét: a leendő feleséged mindezekről fel fogod világosítani??? Fogod annyira szeretni,hogy elmondod,hogy te hogy vélekedsz erről,vagy szimplán átbacod évekig mint nagyapád nagyanyádat.Na de ha simliskedik valaki,csal meg hazudik,akkor az (megint csak nem értem az én cukormázzal teli kis fejecskémben) MILYEN SZERETET ?????
remélem ezekre a kérdéseimre is tudsz érdemben válaszolni,és nem iszkolsz el a válasz adás elől,mert komolyan érdekel!
"Kérdés,ha már ennyire korrekt pali vagy,ekkora tapasztalattal,és világnézettel,kérdezem ismét: a leendő feleséged mindezekről fel fogod világosítani??? Fogod annyira szeretni,hogy elmondod,hogy te hogy vélekedsz erről,vagy szimplán átbacod évekig mint nagyapád nagyanyádat.Na de ha simliskedik valaki,csal meg hazudik,akkor az (megint csak nem értem az én cukormázzal teli kis fejecskémben) MILYEN SZERETET ????? "
Nyilván nem fogom elmondani ezt a fajta világnézetemet neki és titokban fogom őt csalni.
Olyan szeretet, hogy nálam a szeretet és a hűség két tök különböző dolog és megférnek egymás nélkül is. A te fejedben nem, az enyémben igen.
" Ez oda-vissza mehet majd ha nős leszel,vagy csak neked szabad??? "
Nyilván csak nekem.
"Akkor az megint csak nem szeretet,hiszen ha szeretek valakit nem hagyom direkt szenvedni nem?"
Amíg nem tudja a másik, addig nem szenved.
Ennyi, nem vagyunk egyformák
Ha a te meglátásod szerint a szeretet meg a hűtlenség összefér,már kérdeztem amúgy,akkor a megalázás,a hazugságok,a simliskedés is belefér ??? mert ezek így együtt kézen fogva járnak.
Be akarsz magyarázni nekem valamit ami szerinted rendben van,na de ha rendben van,akkor a majdani feleségednek miért nincs???
Tudod miért? Mert nincs rendben,és ezt te is pontosan tudod,azért tiltod majd másnak azt amit te mégis csak tenni fogsz.Keresed az önigazolást,miközben pontosan tudod,hogy amit csinálni fogsz az gáz. Korrektebb lenne ha azt mondanád: igen megcsalom,mert ilyen a vérem,szeretek minél több nőt megfektetni,de ettől még nem akarok lemondani arról,hogy családom legyen.
Akkor is azt mondanám,hogy nem értek egyet,de legalább őszinte lennél.
De így...hiteltelen vagy!
Megalázás: Nem. (De amúgy ez szerinted mit jelent?)
Hazugság: Igen.
Simliskedés: Nem. (De amúgy ez szerinted mit jelent?)
"Be akarsz magyarázni nekem valamit ami szerinted rendben van,na de ha rendben van,akkor a majdani feleségednek miért nincs???"
Mert nem vagyunk egyformák. Simán lehet hogy valami neked rendben van, nekem meg nem. Vagy hogy a feleségemnek nincs rendbe, nekem meg igen. Én elfogadom hogy nem vagyunk egyformák és más dolgok vannak rendben neked, mint nekem
"azért tiltod majd másnak azt amit te mégis csak tenni fogsz"
Azért tiltom másnak, mert az nekem rossz lenne ha ő megcsalna engem. De az nekem jó, ha én csalom meg őt
"igen megcsalom,mert ilyen a vérem,szeretek minél több nőt megfektetni,de ettől még nem akarok lemondani arról,hogy családom legyen"
De ez így van! Én ezt beismerem! Ez így megy nálam tényleg
Simliskedés,hogy pl.dolgozom,aztán mégsem.Vagy a családtól veszed el az időt...megalázás....nem hiszem,hogy magyarázni kellene,hogy miért.Fordított esetben te is pont így éreznéd magad.
" Azért tiltom másnak, mert az nekem rossz lenne ha ő megcsalna engem. De az nekem jó, ha én csalom meg őt "
Akkor kár magyarázkodni,hiszen önző vagy és hazudni akarsz,a másik pont nem érdeke,és nem is tagadod.de akkor hogy jön oda a szeretet? :)
"De ez így van! Én ezt beismerem! Ez így megy nálam tényleg"
Na de akkor TÉNYLEG felesleges volt ennyit magyarázni nekem,hiszen itt arról van szó,hogy te dugni akarsz,és nem érdekel a szeretet,meg az,hogy ha véletlenül kiderül a másiknak,akkor az fáj,meg benne van,hogy elhagy,ilyesmi.
Te mész a farkad után (kvázi átgyalogolsz bárkin) mert neked így a jó.
Tényleg vicces,hogy mindezek ellenére te olyan szavakkal dobálóztál,hogy "szeretet" a te felfogásodnak ahhoz semmi köze nincs.
De köszi a "vitát" :)
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!