Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » "Nagy bajban vagyok". Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nagy bajban vagyok". Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nemrég jött egy új lakó a lakásba. Megismerkedtünk, beszélgettünk,aztán később megváltozott minden. Nem gondoltam volna, hogy ez nálam előfordulhat. Férfiről van szó,aki időközben a szívembe lopta magát. Őszintén a tudtára is adtam,elmondtam neki, mit érzek iránta. Ő pedig őszintén válaszolt is. Igaza van, nem akar bajt. Én házasságban élek, lassan 13 éve. Eddig minden jól alakult,nem volt még ilyen esetem. Bevallom még én is elcsodálkozom magamon, hogy miért történik ez velem. A férjemet szeretem, de már nem úgy, mint régen. Ezzel Ő is így van,beszéltünk nemrég erről. Nálam van a probléma, ugyanis vágyakozom az "újdonsült" férfira, megkedveltem, de Ő is engem. Viszont Ő tartózkodik, mert férjem van, ami érthető. Nagyon zavaros lett most minden körülöttem, folyton rá gondolok, Őt akarom. Aki megcsalja férjét, feleségét, mit érez utána, vagy hogy tudják megoldani? És most az vessen rám követ, aki bűntelen, tiszta szívű, mert nem én vagyok az egyetlen, aki egy házasságban úgymond félrelép. Nem voltam még ilyen helyzetben,segítsetek!
2016. júl. 7. 22:10
1 2
 11/13 omba ***** válasza:
100%

Én értem ezt a dolgot, mert felnőtt ember vagyok.

Ha fellángolás volna, akkor jobban jársz, ha szépen eljegeled magadban - nekem is van egy-két ilyen zárvány...

Másrészt viszont ki tudja azt előre, hogy nem az életed igazi nagy szerelme, lehetősége-e ez a férfi?

Ha úgy alakul, kész volnál elhagyni a férjed?

És ha úgy alakul, hogy azután mégse kellesz ennek az újnak, akkor is bevállalnád?

2016. júl. 8. 09:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyszer élünk és itt sok az álszent, csald meg bátran, gondolj arra, hogy egy másik életed éled és nem a párodnak akarsz ártani. 39/F
2016. júl. 8. 12:48
 13/13 anonim ***** válasza:

A 12 egy kicsit bunkocinak hangzik. Te mit szolnal ha ferjed megcsalna? Forditsd meg a helyzetet es vedd ugy, hogy tudod mi jar a ferjed a fejeben. Es akkor rajossz, hogy ez bizony rosszul esne. Szerintem ertekeld magad annyira, hogy nem hazudsz senkinek. A megcsalas azert faj (szerintem), mert az akiben feltetel nelkul megbizol, az hazudik neked. Innentol kezdve nem tudsz "feltetel nelkul" megbizni benne. Es ennek elvesztese faj mindenkinek. Ne hazudj! Beszeld meg a ferjeddel tudasd vele a gondolataid, erzelmeid. Te nem konnyuveru leha nonek hangzol. Mely erzesu es gondolkodo embert "hallok". A ferjed nem fog bantani, mert egy ilyen ember mint te ugy tudja elmondani neki a valosagot ahogy az van. Szerintem vond be a gondolataidba, dontesedbe. Az oszinteseg tiszteletet erdemel. A beszelgetes nem lesz egyszeru. Csak szepen finoman mond el neki mi van a fejedben. Lehet az majd felebreszti a ferjed is.

Sok szerencset!

2016. júl. 9. 05:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!