Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » "Nagy bajban vagyok". Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nagy bajban vagyok". Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nemrég jött egy új lakó a lakásba. Megismerkedtünk, beszélgettünk,aztán később megváltozott minden. Nem gondoltam volna, hogy ez nálam előfordulhat. Férfiről van szó,aki időközben a szívembe lopta magát. Őszintén a tudtára is adtam,elmondtam neki, mit érzek iránta. Ő pedig őszintén válaszolt is. Igaza van, nem akar bajt. Én házasságban élek, lassan 13 éve. Eddig minden jól alakult,nem volt még ilyen esetem. Bevallom még én is elcsodálkozom magamon, hogy miért történik ez velem. A férjemet szeretem, de már nem úgy, mint régen. Ezzel Ő is így van,beszéltünk nemrég erről. Nálam van a probléma, ugyanis vágyakozom az "újdonsült" férfira, megkedveltem, de Ő is engem. Viszont Ő tartózkodik, mert férjem van, ami érthető. Nagyon zavaros lett most minden körülöttem, folyton rá gondolok, Őt akarom. Aki megcsalja férjét, feleségét, mit érez utána, vagy hogy tudják megoldani? És most az vessen rám követ, aki bűntelen, tiszta szívű, mert nem én vagyok az egyetlen, aki egy házasságban úgymond félrelép. Nem voltam még ilyen helyzetben,segítsetek!
2016. júl. 7. 22:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Ha egyszer átléped ezt a határt utána igen nehéz lesz helyre hozni a dolgokat a férjeddel. Önmagában hogy megkívántál valakit még nem tragédia. Inkább váljatok el minél előbb, vagy éljetek nyitott házasságban, vagy javítsatok a házasságotokon, csak beszéljétek meg, állapodjatok meg valamiben és ne a háta mögött csináld, mert abból baj lesz.
2016. júl. 7. 22:14
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
Te most komolyan erkölcsi feloldozást keresel itt, a gyk-n? Mit vársz, hogy igen, Gizike, nyugodtan csald meg a férjedet, hiszen még soha nem voltál ilyen helyzetben, és mindez teljesen érthető, na meg mindenki úgyis megcsalja a férjét/feleségét? Szánalom.
2016. júl. 7. 22:17
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Az elsővel érték egyet. Mindenképp beszéljétek meg. :)
2016. júl. 7. 22:27
 4/13 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: ezekre mind gondoltam, igen. Ez már 4 hónapja tart, de még semmi nem történt, csak örlődöm. Így is nagyon nehéz, hát még ha meg is történne...nem tudom. Próbálok erős maradni, és remélem el fog múlni ez a fellángolás, vagy mi :-(

2.válaszoló.: nos, akkor te bűntelen vagy, még soha semmit nem követtél el. Tudod, ezt senkinek nem kívánom, amin keresztül megyek. Segítséget kértem, nem pedig kővel dobálást. De nem baj, ha eddig bírtam, igyekszem ezután is tarani magam, mert nem szeretnék elválni, bajt okozni. Átesek ezen, nagyon remélem, hogy mihamarabb...

Köszönöm a válaszokat!

2016. júl. 7. 22:30
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
Rúgjátok ki a férfit. Problem megoldva. Ez olyan, ahogy amivel nem foglalkozol, az elvész by Brian Tracy.
2016. júl. 7. 22:37
 6/13 anonim ***** válasza:
73%

Gondold végig, hogy mi lenne egy-két összefekvés után? És ha már egy csók után is olyan durva bűntudatod lenne? Magaddal hogy tudsz majd elszámolni?

Te is érzed, hogy mi a helyes, ez látszik. Mégis szembe akarsz menni vele. Zárd le a régit, de ne az új miatt. Ha már nincs számotokra boldog közös jövő, akkor azért. Aztán várj. Adj magadnak időt, hogy egyedül légy kicsit. Aztán vonzódgass. 13 év sok idő. Ha lehet még belőle valami, inkább javíts rajta, mert rohadtul fogod érezni magad azután, amire készülsz. Általában nem is ér fel az újdonsült jelölt a beleképzelt tulajdonságokkal és minőséggel.

2016. júl. 7. 23:05
 7/13 anonim ***** válasza:
55%
Kődobálást, WTF. Idejöttél, feltettél egy kérdést, és aki nem a neked tetsző választ adja, az "kővel dobál"?
2016. júl. 7. 23:12
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Nem bűntelen, de aki megcsalja a férjét, feleségét, az nem éppen mondható gerinces embernek.

Engem már csaltak meg, nem igazán jó érzés egyik félnek sem.

Nagyon kevés kapcsolat éli túl.

Meg egy másik fontos dolog, ha így jön össze valaki veled, akkor ha értelmes, az első kérdése ez lesz. Vajon engem is meg fog csalni.

Egy ilyen lépés gyökeresen megváltoztatja az életed, és a legtöbb megcsaló fél, csak utána jön rá mit vesztett, mikor a régi szerelmét más karjaiban látja boldogan.

2016. júl. 8. 05:42
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Teljesen igazatok van!!! Eddig szerencse, hogy nem történt semmi. Ezután sem fog. Muszáj legyőznöm ezt a harcot. Muszáj.

Szép napot Nektek!

2016. júl. 8. 07:55
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

egyetlen szót kell kirebbenteni az ajkaidon, azt, hogy NEM.

én többször is kipróbáltam, működik.

2016. júl. 8. 08:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!