Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás?

Figyelt kérdés

Rátaláltam egy sexoldalon van betegisztrálva és "lányokkal " levelezik!!!!

Ti mit tennètek?

2016. júl. 7. 13:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Már leírtam h hogy derül ki.
2016. júl. 7. 14:07
 12/21 anonim ***** válasza:
22%

Én amióta foglalt vagyok egy nő sem ír vissza ilyen oldalról vagy csak nem-et.

Persze nem vagyok nagyon jóképű lehet ez a baj...

Én unalomból megyek fel ilyenre, no meg az ember nem monogám hiába is szeretné mindenki.

2016. júl. 7. 14:23
 13/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Azèrt èrdekes h mi nők is unatkozhatunk de nem nèzunk még nem irkálunk sexoldalon lèvő férfiaknak.

Vagyis szerintem ....főleg ha házasok vagyunk ès van gyerekünk....

2016. júl. 7. 14:42
 14/21 anonim ***** válasza:
44%

Kedves 13-as!

Ha a nők és férfiak ugyanazt akarnák és ugyanúgy működnénk akkor nem lenne gond a kapcsolatokban és mi sem nézegetnénk ilyen oldalakat. De a legtöbb nőnek sokkal kevesebb szex elég és sok dolog tabu, illetve perverzitásban is mi járunk elől. A férfi nektek arra jó, hogy pénzt vigyen haza, nevelje a gyereket, de egy jó szex már házasság vagy gyerek(ek) után nagyon ritka... Legalábbis 2 házasság után én így látom, de lehet én fogtam csak ki mindig ilyen nőket...

2016. júl. 7. 16:22
 15/21 anonim ***** válasza:
75%

"Én amióta foglalt vagyok egy nő sem ír vissza ilyen oldalról vagy csak nem-et.

Persze nem vagyok nagyon jóképű lehet ez a baj... no meg az ember nem monogám hiába is szeretné mindenki."

Igazad van, később sem lesz "szerencséd" a nőkkel, a 3.4. házasságod sem lesz különb. Maradsz ilyen, pláne hogy még magad is csak kapálózol mint egy szerencsétlen mindenfelé és magaddal sem vagy képes megállapodni, nem hogy mással.

És ne általánosítsd a férfiakat (se a nőket)!

Attól, hogy te ilyen vagy, az nem jelenti azt, hogy minden férfi az.

Továbbá nem értem azt a logikát sem, ha egyáltalán nem vagy monogám, akkor mégis mi a jó istenért házasodtál, ráadásul kétszer? Önellentmondás. Te még magadat sem fogadod el.

Legalább nézz szembe magaddal és kíméld meg másokat magadtól. Neked nem való a házasság, igen, van ilyen. A hiba pedig nem másban van, pláne 2 sikertelen házasság, és a kijelentésed után.

És van még normális férfi. Az ilyenféle meg nőben is van, olyat is ismerek. Különbözőek vagyunk, érdemes olyannal összejönni, aki hasonlóan gondolkozik megcsalás-monogámia területén is, ha pedig ez ellentétes, akkor annak meg szevasz. Szerencsére ezt előbb utóbb be szokták látni, csak nem mindegy, meddig szenved egy ilyenben valaki.

2016. júl. 7. 18:31
 16/21 anonim ***** válasza:

14# es szted az a normalis amilyenek ti vagytok? A perverzebb nem?

Hat... nem hiszem , ennyi erovel dugj masokkal. A csajod meg lelkizzen szeretkezzen masokkal.. ennyi erovel minek a parkapcsolat? Zero tolaerincia? Nem ALLATOK hanem Emberek vagyunk.. konyorgom..

Es en pl nyitott vagyok nagyon sok mindenre, megsem hinnem h ettol soha nem fognak megcsalni. Van indok ha keresnek.

2016. júl. 7. 19:38
 17/21 anonim ***** válasza:

En is regelve vagyok egy szexoldalon, levelezek is, ennek nem ellenere nem terelnem a dolgot fizikalis sikra, de ezt az adatlapomra is kiirtam, senkit nem er meglepetes.

Ez onmagaban nem megcsalas.

2016. júl. 7. 23:12
 18/21 A kérdező kommentje:
Akkor mégis mi?
2016. júl. 8. 17:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Unalomuzes,legalabbis reszemrol.
2016. júl. 8. 20:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Komolyan nem találtál értelmesebb hobbit?
2016. júl. 8. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!