Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sosem zavart be nálatok? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem zavart be nálatok? L

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból kérdezem, mert én sehogy sem tudom elképzelni, hogy valaki két emberrel is legyen párhuzamosan.

Akinek volt 2 személy is az életében, azaz a párja és egy másik, sosem volt fura? Nem jutott eszébe a másik, mikor épp az egyikkel volt? Nem volt olyan, hogy az 'újabb' jobban tetszett, vonzott, a másikra nem vágyott olyannyira már? Vagy simán működött, nem volt erősebb félrehúzás egyik irányába sem?

2016. júl. 6. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

Hát ez az egyszerre 2 embert hülyének nézek dolog elég fárasztó lehet

Nekem sem türelmem sem motivációm nem lenne erre

Engem egyszerre csak egy ember érdekel,

Nem tudnék olyannal is ágyba bújni, aki már nem érdekel és a jövőben sem vele képzelem el az életet, ha meg őt szeretem akkor nem fogok más után érdeklődni

2016. júl. 6. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyszer volt ilyen, 20 éves voltam. Nem vagyok rá büszke, ma már teljesen másképp gondolok ezekre.

1,5 éve voltam együtt a barátommal, mikor jött a "meglátni és megszeretni".... akinek nem volt, nyilván nem tudja milyen érzés. Vívódtam, de olyan nem volt, hogy egyik ágyból ki, másikba be. Amig a másik megvolt, addig az elsővel még csak csókolózni sem voltam képes, nemhogy lefeküdni. Az érintését, semmit sem viseltem. Aztán persze dönteni kellett.....

2016. júl. 7. 10:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen. 19 voltam. Még úgy sem zavart, hogy a legjobb haverom nője volt az illető a barátnőm mellett.
2016. júl. 7. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem mindegy milyen erzes volt nekem/nekunk? Itt rolad van szo. Neked milyen erzes? Te vagy ingatag helyzetben es nem tudod eldonteni, mit csinalj. Hogy most a vegen leszolunk-e vagy nem. Miert nem vallalod onmagad? Te mit akarsz csinalni? es miert?
2016. júl. 9. 06:48
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 Dehogy vagyok. Odaírtam, h csak kíváncsiság. Sosem lennék ilyen. Nem is tudom mi lenne, ha egyesek értelmezni is tudnának egy kérdést. Biztos nem szakadna rád az ég.... Egyszerűen érdekel, h tudnak így élni a környezetemben élő egyes párok/házasok?
2016. júl. 9. 10:33
 6/6 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...Ha valaki tud mesélni az ilyesmi kapcsolatokrol, akkor azt hiszem, hogy én pont ilyen vagyok...Ugyanis a csuda tudja hogy miért, vagy hogy, de én egyszerűen KÉPTELEN VAGYOK,és voltam is mindig a monogám párkapcsolatra...EGY NŐ az olyan volt nekem mindig is, mintha nem is lenne EGY SEM...Szóval éppen ezért már a kezdet kezdetétöl is mindig több barátnőm volt egyszerre, néha még 4-5 is, nemhogy kettő...De valahogy sose okozott problémát az ilyen szitu...És nem keveredtek az érzések, és gondolatok...Amikor a "Zsuzsával" voltam, akkor Ő VOLT SZÁMOMRA AZ EGYETLEN ÉS KIZÁRÓLAGOS,amikor a "Katival" voltam másnap, vagy akár még aznap is, akkor meg Ő VOLT AZ EGYETLEN,és kizárólagos...Viszont az a gondolat mindig nagyon megnyugtató volt a számomra, hogy "színes barátnő paletta fölött rendelkezhetek mindig"...Volt ugyanis szőke nőm,volt barna, volt sovány, volt duci,stb,stb,aztánmeg ezek MIND EGYSZERRE...És kedvem szerint válogathattam, hogy éppen melyikre volt kedvem adott pillanatban...CSAKIS egy ilyen szituban éreztem jól magamat mindig is,és voltam boldog ember...
2016. júl. 9. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!