Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most mégis mi fog történni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mégis mi fog történni? Segítség!

Figyelt kérdés
Megcsaltam a barátomat. Teljesen össze vagyok omolva, vagyis leszek, ha szakít. Ezért nem merem neki elmondani. Remegek. Valószínűleg TÉNYLEG összeomlanék, mehetnék pszichológushoz meg a többi. Nem tudom mi lenne velem. Azt hiszem tönkremennék. Nem merem elmondani. Rettegek hogy szakít. Imádom őt. De az sem megy, hogy nem mondom el, mert végtelenül őszinte ember vagyok, muszáj elmondanom, úgyis elmondom végül. Ismerem magam. Mindent kibökök, ilyen vagyok. Amit nem mondhatok ki, azt kif*som, szokta mondani anyám. De mi lesz? Nem történhet meg hogy szakít, mert összetörök. Ittas állapotban csókolóztam és rámásztam egy helyes kollégámra. Soha korábban nem voltam részeg. Pedig 20 vagyok, de soha sem ittam eddig. Nem fogja tudni elviselni ezt a barátom. Pedig nagyon szerelmes (volt) belém. Nem tudom mi legyen. Nem tudom feldolgozni, ha elhagy. Pszichikai problémáim vannak egy ideje.
2016. júl. 5. 03:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

1, Nem voltak elég mélyek az érzéseid a párod iránt. A pia nem ment fel.

2, Tisztességtelen lenne, ha nem mondanád el.

3, Kizárólag magad miatt aggódsz, pedig te léptél félre.

2016. júl. 5. 03:11
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Lefeküdtél vele vagy "csak" csókoloztatok?
2016. júl. 5. 03:40
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Hát értem én, hogy az alkohol oldja a gátlásokat, de SOHA nem mentség a pia alól.

Érdekes régebben volt egy nekem tetsző srác kollegám, kicsit ittunk csapatépítő tréningen, és eszembe se jutott rámászni, mert

1. Nem mászok senkire részegen (józanon se)

2. Felesége van, meg 2 kislánya

Ja és akkor voltam 19.

2016. júl. 5. 05:37
 4/14 BlackSword ***** válasza:
83%
Hát kislány, ha inni, meg pasira rámászni nagylány voltál, akkor bevallani, és vállalni a következményeket is legyél nagylány... Az meg hogy ittál nem kifogás... Sőt...
2016. júl. 5. 05:41
 5/14 anonim ***** válasza:
28%

Bár az alkohol oldja a gátlásokat, szerintem ittasan sem teszel mást, mint amit józanon tennél, csak nem mersz. Matt részeg nem lehettél, mert nincs kiesés, emlékszel mi volt.

A másik az, hogy bármit mondasz most, nem lehet minden rendben a kapcsolatodban sem, mert akkor ittasan sem jutott volna eszedbe, hogy egy másik pasira rámássz. Azon gondolkozz el, hogy azért ragaszkodsz a barátodhoz, mert mentális gondjaid vannak, félsz az egyedülléttől?

Én nem ítéllek el. Azt azért tudd, hogy egy megcsalást igazán nem lehet megbocsájtani, a tüske mindig ott marad, a bizalom elveszik akkor is, ha felülemelkedik a barátod ezen, és veled marad. Sose lesz többet a régi.

40 /N

2016. júl. 5. 06:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az alkohol nem mentseg, csak felold teged. Semmi olyat nem teszel, ami jozanon ne lenne a szemelyisegedben. Te csak a valtozastol felsz, nem attol hogy elvesztesz valakit, akit igazan nem is szeretsz. Inkabb hagyd el szerencsetlent es utana kezeltesd ki magad.
2016. júl. 5. 07:53
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Ha csak egy csok volt es nem jelentett semmit, akkor nem erdemes bevallani, ez nem a drama kategoria, lepontozas on.
2016. júl. 5. 08:32
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Ha csak egy csók volt, az nem a világ vége, bár én attól is kibuknék, mert szerintem nem csak a szexuális együttlét jelent megcsalás. Viszont az jó lenne tudni, hogy akkor most csak csók történt, vagy több?

Az alkohol meg valóban nem lehet mentség, az általában csak bátorságot ad valamihez, amit józanul nem mernél megtenni.

2016. júl. 5. 08:42
 9/14 anonim ***** válasza:
47%

Mondd el, jobb megoldás nincsen.

Mondjuk én nagyon morci lennék, meg csalódott, dühös, de nem hiszem, hogy egy pár csók elég ok volna a szakításra.

2016. júl. 5. 09:35
 10/14 anonim ***** válasza:
27%

Öszinte vagy ismered magad....felejtsd el ezeket egy időre. Vállald fel a történteket és törekedj arra, hovy őszinte legyél és megismerd magad. Ne áltasd magad azzal, hogy te nem ilyen vagy, mert a tények makacs dolgok, azt mondják, hogy mégis. Jó hír viszont, hogy szabad vagy és felelős, tehát azzá vállsz amivé akarsz. Te döntesz és melózol rajta.

Fel a fejjel és kitartást hozzá.

2016. júl. 5. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!