Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon kivagyok.
Szóval történet: elég régóta együtt, és nagyon rámozdultam a legjobb barátjára, valahogy elég mély érzelmi kötődés alakult ki, és fél év ismerettség után lefeküdtünk, eszméletlen volt, soha senkivel nem volt ilyen, elmondani nem tudom...
És most bűntudatom van, egyszerűen nem merem elmondani a volegenyemnek, szégyellem magam, de ugyanakkor nagyon jó volt, és megérte, mert mély érzelmek is vannak.
Mondd el, aztán szakítsatok.
TE NEM SZERETED A PÁRODAT! Ha szeretnéd, akkor csak őt kívánnád, más férfi ilyen téren nem is létezne számodra!
Egyébként meg, ne utólag légy már okos, hanem előre kéne gondolkodni, azért vagy ember, és nem állat, hogy tudj az ösztönös viselkedéseden uralkodni!
Ha meg gond van ilyen téren a pároddal, akkor beszéld meg vele. A szexet nemcsak csinálni kell, hanem beszélni is róla.
"Nagyon kivagyok" VS. "de ugyanakkor nagyon jó volt, és megérte, mert mély érzelmek is vannak"
Te aztán tényleg kivagy....
9. de, épp vacsorázni hívott el, mert egy ilyen csodás nőt vehet feleségül, én meg mondtam, hogy inkább menjünk sétálni, tisztáznunk kell valamit.
Nem repdesett az örömtől, de ha ez kell a boldogságomhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!