Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé kivagyok! Ezt érti más férfi?
Figyelt kérdés
Barátommal 2x szakítottunk pár hétre, utána összejöttünk. Most is ez a helyzet,de részéről megint csak szexelni akar előbb, hogy rájöhessen akar e még többet. Másodjára már nem mentem bele ebbe a buta dologba.. az elsőnél bejőtt, de mostmár nem szeretnék kockáztatni:( nagyon szeretem őt, tudom hogy ő is engem de ezt NEM ÉRTEM!?2016. ápr. 25. 23:30
1/3 anonim válasza:
Hogy mondhatod,hogy nagyon szeret téged amikor még ilyen helyzetben is csak a szexen jár az esze?
2/3 anonim válasza:
Lehet
valamire szüksége van, amit veled nem kapott meg (vagy már elillant).
Szenvedély talán, lángolás, ilyesmi... esetleg más
és vágyik rád, de ellaposodott
Pl ilyen is lehet, de tudod mit!?
Nyisd ki a szádat, és beszéld meg vele, mert fogalmunk sincs! Tudni kell egymás szükségleteiről-érzéseiről beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!