Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szemétség lenne ha a párom mellett szexelnék néhány haverommal?
Figyelt kérdés
Imádom a párom, tőle jobb ember nincs, viszont a szex már rég nem működik, kihűlt a szikra. A haverjaimhoz viszont nagyon vonzódok, és ők is hozzám. Fiatal vagyok még, ki akarom magam élni, de a páromat nem akarom elhagyni, sem megbántani. Próbáltam már vele ezt megbeszélni, szünetet kérni, de sírva fakadt. Bármit megtennék, csak őt ne bántsam. Természetesen ez az egész titokban maradna. Mit tanácsoltok? 20L2016. jún. 13. 16:12
3/22 A kérdező kommentje:
Tanácsot kértem, nem értem hogy miért lenne provokatív. Úgy gondolom hogy ettől a kérdéstől ezerszer durvább dolgok vannak itt.
2016. jún. 13. 16:18
4/22 anonim válasza:
Csak gratulálni tudok...ne csald meg te ku.rva...bár jobban járna ha szétválnátok..
6/22 anonim válasza:
A szexuális életen lehet javítani... bár még az is jobb lenne, ha szereznél egy vibrátort, minthogy megcsalod több haveroddal is.
7/22 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne, ha nem lenne ,,barátod", és akkor fűvel-fával csinálhatnád te lányok gyöngye
8/22 anonim válasza:
Erre nincs jó megoldás.Szakítás egyedül,vagy az,hogynem szexelsz a haverjaiddal.A párodnak mondd el,hogy mire vágysz a szexben,próbáljatok más pózokat,más helyszíneket,új dolgokat,szerepjátékokat.
9/22 anonim válasza:
Te jó ég, és mindezt még csak 20 évesen...
Én úgy sajnálom a mostani fiatalokat, de tényleg. :( Nem is tudjátok, mi mindenről maradtok le a lábatok közti viszketésnek engedve és minden mást ennek alárendelve... elszomorító. :(
10/22 anonim válasza:
Kérdező! Te fordított esetben mit szólnál? Ha a pasid akarna más nőkkel szexelni és elvárná, hogy eltűrd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!