Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, ő szeret engem, de a barátnőjét is, akit velem csal. Mi lesz a végkifejlet (bővebben lent)?
Évek óta szeretek valakit (25), akivel egyébként nem csak szerintem, hanem minden közeli és távolis ismerősünk szerint maximálisan passzolnánk is minden téren. Azonban a srácnak barátnője (24) van lassan 3 éve, akit megszállott módon nem képes elengedni, valószínűeg azért, mert a csaj még nem feküdt le vele és amúgy is elég keveset ad vissza a srácnak a srácnak így kapcsolat téren abból az energiából, amit viszont ő belefektetett. Ha olyanja van, kidobja este, nem ölel, nem csókol vissza, a srác baráti társaságát egy az egyben utálja és a mozin kívül nemigen hajlandó vele kettesben elmenni sehova, a (szexmentes) ottalvás pedig általában havi egynél nem történik meg gyakrabban.
Szexuális feszültség és szellemi közösség mindig is volt köztünk a sráccal, de fél éve belém is szeretett és ez az állapot azóta is tart (mármint tényleg, nem csak szédít. Látom, ahogy rám néz, meg minden. Felgyorsul a légzése és a pulzusa, ha meglát, mint egy szerelmes tininek). Mivel kb amióta ismerem, nagyon közel állunk egymáshoz, az ottalvás egy ártatlannak mondott, bevett dolog volt nálunk akkor is, amikor nekem kapcsolatom volt és igyekeztem több-kevesebb sikerrel felfüggeszteni az érdeklődést iránta. Viszont fél éve elkezdtük keresni az alkalmakat ürügyként, egyre többet eljárni esténként együtt, hogy ott alhassak aztán. Ilyenkor egyre jobban és jobban egymásra másztunk, január közepén pedig nem bírtuk tovább és lefeküdtem vele. Viszonyunk volt egy pár héttel ezelőttig, amikor megkér, hogy függesszük föl, míg kitalálja, mit kezdjen velem és a barátnőjével, mert nem bírja nézni, ahogy kicsinál engem érzelmileg, akárcsak saját magát és gyűlöli, hogy bűntudata van, ha a barátnőjével van. Persze azóta is átbeszélünk órákat naponta, ha találkozunk keresi velem a lopott fizikai kontaktokat, ha esetleg felkeveredek hozzá, hisztit csap, hogy legalább aludjak mellette (és tényleg nem dugni akar olyankor, csak ölelni álmában), ha átmentem a másik szobába, ölben vitt vissza és nem erőltette, hogy mellé feküdjek, csak annyi számított neki, hogy ha már hozzám nem érhet, legalább én legyek az első dolog, amit meglát, ha felébred. Nem biztos a kapcsolatában, de nem képes szakítani, véleményem szerint a fent már vázoltak miatt. Azt gondolja, hogy mindkettőnkbe szerelmes.
Ti voltatok már hasonló helyzetben? Mi a tapasztalat? Mit kéne tennem? Meneküljek, vagy várjak, tűrjek, mert úgy érzem, érte megéri? Van még esélyem egyáltalán arra, hogy mellettem dönt, vagy ennyi idő után már kizárt?
L/20
Majd felnősz. :-) Lesz majd egy jónak tűnő párkapcsolatod, akkor majd meglátod mit és hogy értettem az 5-ös hozzászólásomban.
És hát már ne is haragudj, de kis liba vagy, ha megdugatod magad egy olyan sráccal, akinek van valakije. De ha már így kikéred magadnak, akkor válaszolsz is arra a kérdésemre, hogy a lány tud róla, hogy a pasijával vagy néha? Ha nem, akkor te csak ne kérjél ki semmit.
Én az esetek 90%-ában nekiesek annak, akivel csalt, vagy annak, aki csalt. De ebben az esetben a 14-es válaszolóval értek egyet. Ha feltételezzük, hogy igaz, ami le van írva (mivel más alapunk nincs...) akkor azért huszonegynéhány évesen 3 évig szex nélkül élni egy kapcsolatban elég kemény dolog, hacsak nem nagyon vallásos az illető. De egy hétköznapi férfit nézve igencsak durva, hogy 3 éve van nője, és egyszer se volt... A kérdező meg szimplán csak szerelmes, butaságot csinált, de azért nem hordanám el mindennek.
Az, hogy ebből mi lesz, remek kérdés. Az biztos, hogy azzal a lánnyal nem kéne maradnia a srácnak, hiszen megcsalta, más igényei vannak...stb. Ez a kapcsolat mostantól egyre több sebből fog vérezni, mégha mellette is dönt. Viszont, ha ez így lesz, ne feküdj le vele többször, legyen tartásod. Ha nem kellesz neki, akkor a továbbiakban tartsa a távolságot, és te is tőle. Lehet továbbra is barátkozni, de nincs több együtt alvás.
Ha melletted dönt, akkor kívánom, hogy ez csak egy egyszeri megingás legyen, és a ti kapcsolatotok működjön.
Ellenben azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy nem fog veled se együtt lenni, vagy ha igen, akkor sem fog sokáig tartani. Vagy azért, mert melletted is beleszeret másba (bár a leírásod alapján nem ilyennek gondolnám), vagy nem fogja magát túltenni a tettén, és folyton emlékeztetni fogod rá, vagy ő téged, mondjuk az első pár hónap után. A bizalmatlanság is ugyanúgy felütheti a fejét, hisz "egyszer már megtette".
Szóval, húzós szitu. Örülök, hogy én ilyesmibe sose keveredtem, de azért kitartás neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!