Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondtad már valakinek (aki szeretett), hogy nem szereted, majd ez később megváltozott benned? Mi lett a végkifejlet? Akart még ő utána téged?
Igen volt..Velem többször is..És ez attól függ hogy a másik ember mennyire szeret téged.Mennyire akar téged,hogy képes e elhinni..Bizonyítsd be hogy tényleg szereted most már és akkor elfogja hinni ;)
De mondom hogy ez személyiség függő!
Igen, volt már ilyen. A párommal. Sokszor emlegetjük, utólag nagyon vicces.
Lassan egy éve, hogy megismertük egymást. Tavaly ősszel volt egy rövid kapcsolatom, az első nagy csalódásomon voltam túl a nyáron, ősszel lett egy kapcsolatom, nagyon boldog voltam. Ez a srác meg olyan jó fej, haver kategória volt. A kapcsolatom hamar véget ért, ez ismét megviselt. Az ominózus srác meg gondolta, akkor szabad a pálya. Én kétszer visszautasítottam, nem vágytam kapcsolatra, és nem is éreztem, hogy ő az, akibe tényleg szerelmes lennék. Aztán volt egy hónap, amikor egyáltalán nem beszéltünk. Nagyon hiányzott, pedig előtte ő volt a legjobb barátom. Rájöttem, hogy szeretem. Közben neki is volt egy kapcsolata. Végül egy beszélgetés alkalmával, mikor pontosan tudtam, hogy ő is érzi, hogy nem közömbös nekem, elmondtam, mit érzek. Azóta együtt vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!