Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretők, és akik szeretőt tartanak! Hogyan ismerkedtetek meg? Hogyan alakult ki a kapcsolatotok? Régebbről ismertétek egymás?
Az érdekelne hogy a szerető páros hol, milyen körülmények között ismerkedett meg. A foglalt fél mennyi házasság után "találta meg" ez első szeretőjét? Hány évesek voltatok? Ismertétek előtte egymást?Tudtátok hogy a másiknak van párja? És hogyan alakult ki a szitu köztetek? Megbeszéltétek az első alkalom után hogy ennek lesz folytatása? Most ilyen kérdések jutottak eszembe, tehát ezzel kapcsolatba érdekel minden hogy hogyan alakult ki köztetek a szeretői kapcsolat. Írhattok történeteket amiket átéltetek.
Nem ítélkezni akarok! egyszerű csak kíváncsi. És aki azért jön ide hogy leossza a válaszolókat az kérem haladjon tovább az oldalról! Remélem lesz aki őszintén le fogja írni
Köszönöm.
10:
Amíg valaki érzelmileg és anyagilag gondoskodik a házastársáról és a gyerekeiről, addig semmi baj azzal ha az
A, extra szexuális élvezeteket, amikre vágyik de otthon nem kapja meg
B, az érzelmeket, amiket otthon nem kap meg, máshonnan szerzi be
A családom semmit nem tud arról hogy megcsalom a feleségem, akit amúgy egészen kedvelek és "jó asszony"-nak tartok, bár már nem sok közöttünk a szexuális aktivitás.
Nekem nagyon fontos számomra, hogy a gyerekeim lelkileg is egészséges emberekként nőjenek fel és arról pedig már kismillió tanulmányt olvastam, hogy egy gyerek számára az a legegészségesebb, ha egy férfi és egy nő szerető kapcsolatában nő fel, ez mellett pedig közvetlenek vele a szülei és felnőttként bánnak vele részben, hagyják hogy önálló legyen.
Sokat szoktam elemezni az életem és most úgy érzem úgy csinálok mindent, hogy egyrészt az utódaimnak, másrészt nekem is jó legyen.
Mindketten hazasok vagyunk, nala van gyerek, nalunk nincs. Munkahelyen ismerkedtunk meg es probaltuk kerulni egymast en konkretan felmondtam miatta. Evekig nem talalkoztunk, aztan talalkoztunk es azota egyutt vagyunk, szeretokent.
Az elso alkalom utan kozoltem, hogy ennek nem lesz folytatasa, azota is tart:-))
33/N
Édes drága unyoka, aranycsillagbogárka. A nagyanyád leköpte a koporsót, csak te azt nem láttad. Nem láttad, mert nem akartad látni! Ne is láss ilyesmit, akkor is csukd be kicsi műszempillás szemecskédet, amikor a hátad mögött bac szét egy munkahelyi luvnyát a Férjed, miközben te otthon ringatotd a közös két pulyát. Hidd el, hogy senki nem fogja észrevenni, hogy a férjed férje sug. Hihi, haha, dögölj meg te magad, ha nem vagy képes észlelni ezt. Mi a fenét akartál mondani, azt hogy nagyapád 25 évig félrekeféld, nagyanyád meg tisztességgel eltemette? Azt akarod mondani, hogy a nőknek így kellene viselkednie mindig és nem kihajítani a macájának a férfit, akit majd köztemetésen elkaparnak valamelyik temetőben?
Babucika! Megadom a tisztességet annak a férfinak, aki megadta nekem. És a férfi is megadja nekem, ha tiszteletre méltó voltam. Tudod, egyébként meg ha a nagyanyád volnék, odavezetném minden nap a kankutyát nagyapád sírjához hogy hugyozza le. Érted? Nem érted? ha az utóbbi, akkor bmeg magad meg az egész családodat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!