Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hölgyek, mit szólnátok ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, mit szólnátok ahhoz, hogyan reagálnátok, ha kiderülne, hogy a párotok évek óta csal titeket?

Figyelt kérdés

2016. máj. 29. 20:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Meglepődnék és útjára engedném.

Kényszerből vagyunk együtt (hosszú, nincs kedvem elmagyarázni).

De tekintve, hogy a férjem a számítógépes játékokban leli az örömét, és az alapvető higiéniában is hiányosságokat mutat, esélytelen.

Ha mégis, akkor fene a gusztusát a csajnak.

2016. máj. 30. 09:53
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ha már évek óta tart a dolog, nincs esélye a helyreállításnak.

Kiadnám az útját. Lenne értelme egy őszinte beszélgetésnek, hogy választ kapjak a kérdésre, hogy miért, hátha segítene feldolgozni, de a végkimenetel fix.

Viszont aki évek óta hazugságban él, miért pont abban a döntő félórában lenne őszinte valószínűleg szintén gyávaságból, számításból, hogy hátha... és csak összezavarna.

Szóval nincs értelme a beszélgetésnek sem.

2016. máj. 30. 14:42
 13/15 anonim ***** válasza:
11-es! Akkor ez neked nem túl ideális kapcsolat. Mit jelent, hogy kényszerből vagytok együtt?
2016. jún. 1. 09:03
 14/15 gyilki válasza:
Úgy reagálnának,hogy : Ő is megcsalt engem,nem csak én őt!?
2016. jún. 2. 21:33
 15/15 Yehudina ***** válasza:
A megcsalás nálam a másik fél egyértelmű megalázását jelenti. Lehet szépíteni, lehet kifogásokat keresni, a másikban hibát találni, de a végeredmény ugyanaz. De kérdeznék valamit: milyen nő az olyan, aki pl. minden lelkiismeret-furdalás nélkül belefekszik (a még talán ki sem hűlt) hitvesi ágyba, használja a megcsalt feleség köntösét, papucsát, szépítő szereit, esetleg még a törülközőjét is? Nekem erre csak egyetlen drasztikus szavam lenne, de nem akarok közönséges lenni, így nem írom le. Ezt az egészet is csak azért írtam ide, mert velem sajnos nemrég ezt történt meg. Természetesen a kapcsolatomnak ezennel egyértelműen örökre vége.
2016. jún. 3. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!