Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsáthatna nekem?
Legeslegjobb barátom.A barátnője megcsalta velem. Két ember kell hozzá, nem tagadom hogy mi történt. Hetek óta készen vagyok, úgy tudtam hogy végleg összevesztek, legalábbis ezt mondta.
Legjobb barátom már legalább 10 éve.(26/F)
Nos, nem bocsájt meg, ti megbocsájtanátok? Lejjebb írom miért..
Ő kétszer megcsinálta ezt velem már, én mindkétszer megbocsátottam neki minden harag nélkül. Azt mondtam, hogy egy nő nem áll közénk, s megegyeztünk h egyikünk mellett sem marad meg.
Na erre o nem hajlandó most, nekem a legelső félves kapcsolatom tette tönkre 16 éves koromba igy, meg 19. szülinapomon a 2 hetes barátnőm.
Nem bosszúból csináltam, hátsószándék nélkül. Én elnéztem neki hogy részeg volt, szarkedve volt, mert fontos nekem.
nem bocsátanék meg, ez után nem lenne meg sosem a bizalom, tehát én én mindkettőtöktől elköszönnék.
szóval összejöhetsz a csajjal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!