Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyat féltékeny vagyok rá, pedig elvileg nincs okom. Mit csinaljak?
Barátnőmmel majdnem 10 éve ismerjük egymást. Kiseb-nagyobb szakítások voltak, most fél éve együtt vagyunk és minden stimmel. Viszont az egyik legjobb haveromra,akit gyerekkorom óta ismerek,rohadt féltékeny vagyok. Volt idő,mikor több időt töltöttek együtt,de soha nem volt különösebb okom. Ha csak meglátom őket egymás mellett,már kiborít. Nem teszem teszem mostmár a szóvá,régen sok veszekedés volt emiatt.
A haverommal amúgy teljesen jól elvagyok,csak ha ott vannak mindketten,azt viselem nehezen.
Tényleg nem hiszem,hogy valaha is volt köztük valami,mégis ez van és nem tudom miért
"A féltékenység az esetek 99%-ban arról szól, aki érzi, és nem arról, aki iránt érzik."
Szabó Péter
A féltékenység önbizalom hiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.
Nézd meg ez a videót, remélem tanulságos lesz számodra:
https://www.youtube.com/watch?v=-zRfr2vWoNQ
Kérdezd meg magadtól, miért vagyok féltékeny a másikra, miközben nincs rá okom. Gondolkozz el ezen, és ne akard a saját h..lyeségeiddel tönkre tenni a kapcsolatotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!