Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti összejönnétek olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyannal aki veletek csalta meg az aktuális párját?

Figyelt kérdés
Nem okozna az dilemmát, hogy ha őt megcsalta téged is meg fog? Én nem jönnék össze olyannal aki velem csalta meg a barátnőjét... Úgy gondolom midnenki t megillet a bizalom amíg el nem játsza. Nos ez egy rossz kezdés lenne :D Nektek mi a véleményetek? Volt már így induló kapcsolatotok? Belemennétek ha tetszene a másik?
2016. máj. 3. 17:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nem jönnék össze. de alapból nem állnék le valakivel aki kapcsolatban van
2016. máj. 3. 18:22
 12/22 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem vagyok a megcsalás híve, szóval velem valaki csak akkor csalhatja meg a párját, ha nekem hazudik a párjáról. Akármennyire vonzódom hozzá. De ha sikerült átejtenie, és ez kellett neki ahhoz, hogy döntsön, és mellettem dönt, adnék neki egy esélyt, és nem, nem lenne bennem dilemma, ha szerelmes vagyok. Persze nem esne jól, hogy már így kezdte, de ha a későbbiekben jól működünk együtt, ez a botlás nem fog számítani. Mellesleg nem figyelnék oda rá jobban csak emiatt, mint amennyire egy simán kezdődő kapcsolatban odafigyelnék a páromra. Én már megégettem magam, hogy alapból óvatos legyek, de ez még nem ok arra, hogy megvonjam magamtól a boldogságot, akármeddig tart is.
2016. máj. 3. 18:54
 13/22 anonim ***** válasza:

Én a vőlegényemmel így jártam, bár az egy kicsit más eset volt, mert fizikailag nem volt köztünk semmi. Két randi után mondta el, hogy van barátnője, 2 hónapja voltak együtt, tehát nem komoly kapcsolat. Akkor elküldtem, meg meg is haragudtam rá, de ő egyből szakított a másik lánnyal és végül mégis összejöttünk. Nem tartottam korrektnek, hogy ismerkedik miközben van valakije, de azt mondta, hogy nagyon megtetszettem neki, plusz már látta, hogy a másikkal nem sok jövője van a dolognak. Nem jó kezdés, az tény, nem is vártam tőle emiatt eleinte sokat.

Mindenesetre 5 éve vagyunk együtt, semmi jelét nem adta eddig, hogy aggódnom kéne.

25/N

2016. máj. 3. 19:00
 14/22 anonim ***** válasza:
Simán!Ha már miattad dobnak ki valakit az már jelent valamit szerintem. Ne csinálj ebből nagy ügyet.
2016. máj. 3. 19:07
 15/22 A kérdező kommentje:
Ja, nem rólam van szó :D Én nem jönnék össze ilyennel mint írtam a kérdésben. Barátom ellenben megcsalt másfél év után aztán most azzal a lánnyal jár akinél mentegetőzött hogy "nem jelentett semmi".
2016. máj. 3. 21:13
 16/22 anonim ***** válasza:
A férjem engem "kiszeretett" az előtte levő kapcsolatomból. Az egy hossszú, döglődő dolog volt már, igen megcsaltam, nem vagyok rá büszke, de ez van. Azóta is boldogok vagyunk együtt, szóval ő összejött ilyen emberrel.
2016. máj. 3. 21:36
 17/22 anonim ***** válasza:

Kérdező, én is voltam hasonló cipőben, mint te, eleinte nagyon keserű volt elfogadni a helyzetet, aztán belegondoltam a másik lány helyzetébe, ez nem csak egy kis kaland volt részükről, ha jól tudom, azóta is együtt vannak ezzel az exemmel, lehet, hogy már össze is házasodtak, legalábbis mikor még iwiw is volt, azt láttam, hogy eljegyezték egymást. Azt nem tudom, hogy konkrétan történt-e megcsalás, de azt igen, hogy ismerték egymást haverként már előttem is, aztán miután szakítottunk, ez a kötelék köztük szorosabbá vált.

Most én vagyok olyan helyzetben, hogy nem társkeresési céllal évekkel ezelőtt megismertem egy férfit, akinek lett barátnője, és úgy alakult, hogy beleszerettem, és ő is kötődni kezdett hozzám. Nem kaparnám szét őket, az nem az én műfajom, de ha úgy döntene, hogy engem választana, nem zavarnám el. Szerintem annak az exemnek a későbbi párja is hasonlóképp érezhetett, mint most én.

2016. máj. 3. 21:41
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem, alapból nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba. NEm akarok álszenteskedni, de nekem ez nem fér bele sem erkölcsileg, sem túlzott feszkó szempontjából. Nem kell a felesleges bonyodalom.
2016. máj. 3. 21:58
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem. Ezért nem jöttem össze egy barátommal régebben. Nekem azt mesélte, hogy szakított a menyasszonyával..Párszor együtt voltunk, aztán derült ki, hogy szó sem volt szakításról, ráadásul 4 hónapos terhes a nő.

Elég sokáig haragudtam rá, sokszor bocsánatot kért, stb. Végül is barátok maradtunk, de nem kezdtem volna vele soha kapcsolatot ezek után. Nem tudtam volna benne megbízni. Egy ideig még próbálkozott, de aztán elfogadta, hogy csak barátság van köztünk. Ha tudom, hogy együtt vannak, soha nem történt volna köztünk semmi.

2016. máj. 4. 00:10
 20/22 anonim ***** válasza:
79%

Olyan nem történne meg, hogy én tudok róla, hogy foglalt, és velem csalja, mert nem vagyok azon az erkölcsi szinten.

Ha nem tudom, és később derül ki, akkor nem jönnék össze ilyennel, mert velem is megcsinálná ugyanazt, vagy másban sunyiskodna. A vér nem válik vízzé.

2016. máj. 4. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!