Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tekintsek rá ezek után?
Ha nője van, akkor szerintem ő sem mondja el senkinek.
Szerintem sosem fog ez eljutni más fülébe és csak ti ketten tudtok majd róla
Szia
Szerintem, ha igazán titokban akarjátok tartani, akkor nem derül ki.
Viszont akkor van egy kis bökkenő ha valamelyikeiteknek többet jelent ez mint a másiknak, mert akkor előbb utóbb kijön az egyik félből akinek többet jelentett mert féltékeny lesz.
Előbb utóbb biztosan kiderül, úgyhogy erre készülj fel, legyen B terved mindenre!
Három dolg sülhet ki ebből nagy vonalakban:
1. Nem történik semmi, megtörtént, a numerátokkal a haverjainak fog hencegni, jól kibeszél, nem derül ki, vagy ha mégis akkor évek multán. Lehet hogy marad a abrátnőjével, de az is lehet h egy harmadik lány miatt elhagyja. Az ő története folytatódik, de te nem szerepelsz benne.
2. Belemész ebbe a szeretőt tartó dologba, de leszel az örök második. Te szerelmes leszel, ő pedig élvezi, hogy 2 nő közül válogathat... Közben persze hiteget h szakít, de sosem történik meg..
3. Szakít a barátnővel, összejöttök és boldogan éltek, amíg meg nem haltok!
Ebben az esetben azért érdemes elgondolkodni, hgy valóban meg tudsz bízni egy olyan emberben, aki egyik kapcsolatból a másikba ugrál, kihasználva körülötte mindenkit, és egy megcsalásból szövődő kapcsolatot ápolni valóban megéri hosszú távon?
Az ilyen emberekben hiányzik a másik tisztelete és legtöbbjük önző. Még abban az esetben is, ha nyomós oka van arra, hogy megcsalja a barátnőjét... Úgy hiszem nem lehet semmi elég nyomós érv erre...
Te döntesz! Hagyod magad sodródni és irányítani, vagy felül kerekedsz és inkább te mondod azt, hogy passzolod a dolgot, ezáltal tisztelve magadat és a körülötted élőket is. Na meg a lelkiismereted is lassacskán kitisztul...
5:
Mert megkívánta. Ezen mi nem világos?
Összeilletek, mindketten gusztustalanok vagytok.
Simán lehet, hogy kiderül, mert amit már 2 ember tud, az már nem titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!