Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Van egy férfi aki játszadozott velem, elmondanátok a feleségének? 21L
Én és a férfi egy helyen dolgozunk, itt ismertük meg egymást. Ő több éve nős, már többször megcsalta őt, viszont ezekről tud a felesége, mert lebukott nála. Mégis adott neki még egy esélyt. De visszaélt vele, mert velem is kikezdett. Hűlyített, hogy együtt leszünk, meg ilyenek, hogy mennyire tetszem neki, hogy mennyire szeret engem, ragaszkodik hozzám, és hogy azt akarja, hogy vele maradjak. Többször csinált velem "olyan" dolgokat, mintha mi egy pár lennénk. De én ezt mind végig elleneztem, mivel ő házas. Viszont ő szimplán csak szeretőnek akart engem megtartani. Aztán visszalépett gyáva féreg módjára, hogy maradjunk csak barátok mindezek után. Most meg úgy tesz mintha mi sem történt volna köztünk. Magyarul leszrja a fejem. De azért kedves velem, meg nyalizik, nyilván fél, hogy ezt az egészet elmondom bárkinek is. A felesége is a cégnél dolgozik, viszont más munkahelyen, de tudom, hogy hol. Nem lenne nehéz őt megtalálnom, hiszen csak egy szavamba kerülne. A volt szeretőit is mindvégig beetette, aztán meg eldobta őket is mint egy használt rongyot. Ezt csinálta velem is.
Én valahogy ezt rettentő megalázónak érzem, mintha valami senki lennék. Tudom, hogy ha kinyitnám a szám, akkor a felesége elválna tőle, kidobná, ezt maga a férfi mondta. Mit tegyek?
Nem dolgozunk egy munkahelyen, csak én és a férfi, a felesége máshol, de a cégen belül.
Gyűrűjét nem hordja soha, se a munkahelyén se azon kívül.
Még az elején rákérdeztem, mikor ismerkedtünk, hogy van e valakije. Azt mondta nincs.
Ezek után ti arra következtetnétek, hogy van valakije? Azt hittem, szingli férfi, tetszett is, így viszonoztam a közeledését. Aztán később kiderült, hogy nős, innentől már próbáltam távol tartani magamtól.
Csak ami nagyon zavar, hogy látszik nagyon, hogy érdekből próbál velem jóban maradni, hogy tartsam a szám.
Ahogyan ezt mar vki irta, nagy szivesseget tennel a felesegenek, ha megtudna milyen alak a ferje, hogy nem erdemelte meg a masodik eselyt.
De amilyen aljas, en nem mernem megtenni, vhogy bosszut allna. Nezd levegonek mig le nem szall rolad. Felejtsd el es talalj egy rendes pasast. O ugyis lebukik elobb utobb.
-Olvasd vissza, miket írtál:
"Most meg úgy tesz mintha mi sem történt volna köztünk. Magyarul leszrja a fejem"A volt szeretőit is mindvégig beetette, aztán meg eldobta őket is mint egy használt rongyot. Ezt csinálta velem is. "
- Egy munkahelyen, mindenki tudja a kollégái családi állapotát, tehát ne magyarázkodj, hogy nem tudtad. Nem is ez a lényeg.. a sértett hiúságod miatt, nem kellene bosszút állni, hidd el nem leszel boldogabb, ha bemártod a feleségének, csak lejáratod magad. Legközelebb legyél körültekintőbb és okosabb. (N)
Nem tűnt fel, hogy gyűrű van az ujján?
Na ne etessél már!
Nem tudtam, mivel teljesen új voltam ezen a helyen. Beszélgetni meg nem beszélgettem senkivel erről a pasiról, mert nagyon pletykások a munkatársak. Nem akartam, hogy egyből rólunk csámcsogjanak. Most gondolkodjatok már, minek hazudnék egy anonim oldalon? Semmi értelme, nem is teszem.
Még én kérdeztem rá, hogy ha házas vagy miért nem hordasz gyűrűt? Ő annyit válaszolt, hogy csak úgy.
Egyébként meg olyan munkahelyen vagyunk, ahol nem lehet ékszereket viselni munka közben. De mint írtam, munkán kívül sem hordja.
Kedves kérdező!
Ha te naiv is vagy, minket ne nézz annak!
#15-nél a pont!
Sértett hiúságból ne csinálj magadból hûlyét!
Jaj, istenem. Miért csinálna magából hülyét a kérdező? Maga is elmondta, hogy nem volt szex, de ha a pasin múlt volna, lett volna. A feleség vagy elhiszi, vagy nem. Simán mondd el neki a sztorit, hiszen nem magadat égeted vele.
Egyébként én nem pártolom az elmondogatósdit, de eddig csak olyan sztorikat hallottam, ahol több ideje szeretők voltak. Akkor jobb befogni, mert te is hibás vagy, de itt fölösleges. Ha továbbra is irritál a csóka, én szólnék a kedves nejének. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!