Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan deríthetném ki, hogy megcsal-e?
" itthon vagyok gyesen" Na ettől könnyebben nem tudnád megcsalni ha akarnád.
De nekem is volt hogy OK NÉLKÜL gyanakodott az asszony. Na akkor úgy gondoltam hogy legyen igaza.. Most már lenne oka rá.
"Na ettől könnyebben nem tudnád megcsalni ha akarnád."
Szerinted hova teszi a gyereket addig? Gyesen nem akkorával van az ember, amit ott lehet hagyni magában, míg az ügyeit intézi. A gyerek saját apjával is csak akkor tud kefélni, ha épp hirtelenjébe találnak valami ellopott időt a gyerek mellett, vagy ha átalussza az éjszakát és van energiájuk éjjel a szexre. Nemhogy még valami új pasit szedjen össze, aztán násztáncot járjanak egyással mielőtt ágyba kerülnek stb.
jaj hagyjuk már elmebeteg vagy kérdező, ez egyértelmű. A válaszadókkal is cinikus vagy, biztos a pároddal is ilyen vagy, az ég óvja meg őt tőled..
te tényleg nem bízol meg benne? akkor meg válj el, neked nem való párkapcsolat. Olyan szerinted mikor lesz, hogy te csak úgy elhiszel valamit, mert bízol valakiben? és még gyereked is van...pokol lehet veled
Bele fog őrülni.. lehet, hogy a magánhekus követi két hétig, no de azután?
Alkalom mindig beleképzelhető, ha nem látod, hogy éppen mit csinál?
Amúgy jelentene az valami nyugalmat neked, ha kiderülne, hogy igen, megcsal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!