Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mégis minősül? De komolyan! 21L
Megtudtam egy dolgot, csakhogy nem tudom hová tenni.
Hamarosan kerül sor a barátom egyik haverjának az esküvőjére. A legénybúcsú már meg is volt, múlt szombaton. Itt történt az eset. A barátom nem iszik. A legénybúcsú egy kibérelt bárban volt. Nm cifráznám, írom a lényeget. Volt ott egy lány. A barátom az este folyamán sokat volt vele. Az elején csak beszélgettek. Aztán ölelkeztek, összebújtak...Ismerem a tulajt, aki mindezt végignézte, majd pedig mindent elmesélt nekem. Nem történt semmi, se csók, se más, se semmi csak ölelkezés. Józanok voltak. Ismerőse a csaj.
Én totál kibuktam ettől...
Hogy engedhette, hogy valaki ölelgesse, meg hozzábújjon?
Mi a fenének számít ez egyáltalán? Nem csalt meg, csak...? Mi ez???
Én is csináltam ilyet egy "csaj barátommal"
Tény h mindig vibrált köztünk a levegő de akkoribban sokat lelkiztünk, mindketten kapcsolatban voltunk
Igaz, sokat ittunk mindketten. Átkaroltam, ölembe ült ilyne volt néha ha eljött velem bulizni. A barátnőm előtt a mai napig titok h egyszer együtt aludtunk pedig nem dugtunk.
Végülis, ha így visszagondolok, ez inkább arról szól, h bár kívántuk egymást, még annyi pia után is meg bírtuk állni a dugást. Ami végérvényben, lehet h egy hősies dolog.
24/F
Csak a te értékrendedtől függ, hogy minek minősül a dolog. Nálam már megcsalás lenne, mert a lovaglóülésben az ölébe ül, az minden, csak nem ártatlan baráti gesztus. Engem ezek után nem érdekelne semmilyen kifogás, főleg úgy nem, hogy volt előzménye a dolognak, és tudom, hogy bejön neki a csaj.
De ez én vagyok. Az előző válaszolónak is igaza van, hogy hősnek érzi magát, mert nem csinált semmit - mert az ő értékrendje szerint ezzel nem volt gond.
Neked kell tudni, hogy ebben az esetben te mit gondolsz párodról. Ha nem megcsalás, nem kell felemlegetni. Ha az... nos, akkor egy komoly beszélgetést megér.
Beszéltél vele erről?
Megölelte egy barátját?
A hapsid egyszerűen gyáva. Legszívesebben szanaszét kúrta volna a nőt, de ő tisztességes és minta pasiként tekint magára, azért aztán "csak" az ölébe ültette, ölelgette, ruhán átt nyomkodta, mert ha ebbe bárki beleköt, akkor egyből jöhet azzal, hogy de hát nem is csinált semmit.
Gusztustalan alak. Talán még rosszabb, mint amelyik meg is meri tenni, mert igaz, azt is kidobnám, de az legalább nem egy ilyen álszent fäsz, aki csak azért nem dugta le a nyelvét a torkán meg nem mártogatta bele a rudiját, hogy ne mondjon rá senki rosszat. Ez semmivel sem jobb, mint az, aki meg is csal, sőt. Komolyan. Hogy lehet valaki ennyire nyomorék? És gondolom ő úgy néz magára, mint az erkölcs megtestesült szobrára, aki kibírta. Persze, csak közben majdnem a gatyájába élvezett az biztos. Aztán otthon meg kiverte, miközben elképzelte hogy ment volna tovább, de nem tette igaziból, mert ő egy erkölcsös ember, aki párkapcsolatban él.
Megcsalt ő fejben, testileg meg csak azért nem, mert útban volt két réteg ruha.
Pacsi a #15 nek.
Semmi nem volt. Ha akartàk volna,nem lett volna folytatás?
Ha barátnőm csinálná ezt,kb pont leszarnàm. Ha nem vagyok ott,nem előttem csinálja,akkor pint semmi.
Ne mondd,hogy csak a pici szíved megnyugtatásáért,hogy "èn is jó csaj vagyok" nem szoktad magadat kelletni mások előtt
Ahogy a kérdező írta. A csaj lelépett előbb.
Vajon miért? Mert az a szemét hűtlen férfi nem akarta megd×gni.
Vajon miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!