Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőm megcsalt. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megcsalt. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
én szeretem, és meg szeretnék neki bocsájtani, térden állva sírt, és azt mondta nagyon megbánta, de azt sem hiszem el amit kérdez ezek után. a sráccal mit kéne hogy kezdjek?

2016. ápr. 2. 19:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%
# 9 Ami késik nem múlik, lehet holnap már megteszi, de lehet 1 hét múlva. Viszont, ha szárazon beteszed neki, esetleg egy kis liszttel, akkor többet nem fog ilyet tenni veled.
2016. ápr. 2. 19:55
 12/22 anonim ***** válasza:

egy csókot azért könnyebb megbocsátani mint a szexet.

én megbocsátanám a csókot,hogyha magától vallotta be nekem(nem kiderült). és látszik rajta,hogy tényleg megbánta.

de ez lenne az utolsó dobása.

2016. ápr. 2. 20:01
 13/22 A kérdező kommentje:
sajnos nem vallotta be.. én jártam utána ( mert már baszta a csőröm hogy sokszor furcsa volt a viselkedése..) de nagyon sokat sírt hogy bocsájtsak meg, és bizonyítani akarja hogy soha többet nem fog elő fordulni.
2016. ápr. 2. 20:10
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Aki szeret valakit, az nem másvalakivel smárol. Következtesd ki a többit..
2016. ápr. 2. 20:17
 15/22 anonim ***** válasza:

"sajnos nem vallotta be"

Ja, nem is ő vallotta be magától?

Akkor fix, hogy ki lett fugázva a hátsója.

2016. ápr. 2. 20:37
 16/22 anonim ***** válasza:
Hogy derült ki?
2016. ápr. 2. 21:10
 17/22 anonim ***** válasza:

Ne hassanak meg a krokodilkönnyei. Lehet, hogy tegnap csak smárolt, holnap már dugni fog, mert azt hiszi, hogy majd azt is meg fogod bocsájtani neki, ha már ezt sikerült kikönyörögnie.

Nem szeret igazából téged, csak jó neki, hogy van mellette valaki. Ha oda-vissza lenne érted, akkor nem smárolt volna mással.

2016. ápr. 2. 21:22
 18/22 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Talán még ha bevallotta volna magától,akkor látnád a megbánás jelét,mivel furdalta volna a lelkiismerete.

Most,hogy lebukott persze,hogy sír.

Nem tudom,de ez tényleg rosszabb,hogy neked kellett nyomoznod utána,hogy megtudd.Szóval talán meg sem mondta volna és viszony is lehetett volna köztük,na ez a baj.

2016. ápr. 2. 22:15
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam pontosan ilyen helyzetben. Nekem is térden állva könyörgött az akkori barátnőm. Sajnos hittem neki. A vége az lett, hogy szakított velem egy másik pasiért. A véleményem az, hogy ne higgy neki. Elegánsan lépj tovább és a pasival se foglalkozz. Örülj neki, hogy most történt és nem azután, hogy elvetted feleségül.
2016. ápr. 2. 22:24
 20/22 A kérdező kommentje:
Ugy derült ki hogy felhívtam az egyik ismerősöm aki mindent tudott es kitalált.. Elmondta hogy mit tud es utana ra ott voltam a munkahelyén ra egy másfél órával ( epp éjszakás volt) ott veszekedni keztem vele, majdnem el is fajult a dolog. Es mikor megfordultam es elmentem a helyszínről, ő utánam kiabált es sírt.. Igazából ennyi volt a lényege. Es most azt mondta mindent megtesz hogy jóvá tegye meg hogy meg tudjak benne bízni ujra. Es azt mondta nagyon bánja
2016. ápr. 3. 01:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!