Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha lefeküdtetek mással és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefeküdtetek mással és nem akarjátok elveszíteni a párotokat, szerintetek mi a jobb? Bevallani vagy hallgatni? Ti meg tudnátok bocsátani?

Figyelt kérdés
Nem, nem csaltam meg senkit, csupán kíváncsi vagyok, hogy szerintetek mi a helyes ilyenkor! (nemet és kort is szeretnék)

2016. márc. 26. 20:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%
Én nem akarnám tudni ha valakivel egyéjszakázik a párom. Baj akkor lenne belőle ha ismerősök megtudják vagy ha megfertőz vmivel. Egyébként milyen jogon kérném számon? Nem a tulajdonom a másik. Ha szerelmes másba és el akar hagyni, onnantól persze rám is tartozik.
2016. márc. 26. 22:17
 12/17 anonim ***** válasza:

A bűn az nem lesz könnyebb,

hiába hull a könnyed.

Hogy bizonyság vagy erre,

legalább azt köszönjed.

:D

Na jó, komolyra fordítva: nyilván az őszinteség a helyes. Elég önző voltál te már akkor, amikor megejtetted a félrelépést, nehogy már most még azt se add meg a párodnak, hogy ő dönthessen. Ha nem akarod elveszíteni, így jártál, akkor kellett volna gondolni erre, mikor befeküdtél más alá.

2016. márc. 26. 22:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

és akkor most pár versszakot kihagyva:

Megcsaltak, úgy szerettek,

csaltál s igy nem szerethetsz.

Most hát a töltött fegyvert

szoritsd üres szivedhez.

nem tudnám megbocsájtani, és nem lennék képes megtenni. még sosem csaltam meg senkit. de ha előfordul, szeretném megtudni,hogy dönthessek a továbbiakról. ami mondjuk nyilván különválást jelent nálam. de többre tartanám, ha ő mondaná el, mintha kitudja meddig hazudna a képembe.

2016. márc. 27. 17:33
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Látom 11-et nullára pontoztátok, önző mindenki a világon, az ember nem magántulajdon.

Undorítóak vagytok...ehhh

2016. márc. 29. 16:10
 15/17 anonim ***** válasza:
HALLGATNI! Ha nem akarsz egy életre fájdalmat okozni!
2016. ápr. 22. 17:56
 16/17 A kérdező kommentje:

Most már leírom az én véleményemet is a dologról.

Szerintem is be kell vallani a megcsalást. Senki sem szeretne hazugságban élni, majd én eldöntöm, hogy akarom-e folytatni így a kapcsolatot. Azt viszont magam sem tudom, hogy meg tudnám-e bocsátani... Ha igen, akkor viszont nem hoznám fel a témát soha, mert azzal csak felszakítanám a régi sebeket. Ilyen esetben szerintem jobb a tiszta lap és az semmiképp sem megoldás, hogy "Ha te lefeküdtél mással, akkor majd én is!".

Meg szerintem eléggé összetett dolog ez a megcsalás. Ha minden oké két ember között, akkor nem történik meg. Egyébként én úgy gondolom, hogyha egy ember eleget tud nyújtani az ágyban, akkor a párja nem keresi másnál az élvezeteket. Továbbá el kell jutni egy olyan szintre, ahol már nem érdekel annyira a párod (hogy például össze fog törni), tehát már nem szereted annyira. Ennek vannak előjelei is. Meg lehet beszélni a problémákat. Nyilván, ha az egyik fél nem foglakozik a problémával, akkor abból baj lesz...szakítás, gerinctelenebb esetben megcsalás.

Ilyenben még nem volt részem, szóval tapasztalat hiányában én így gondolom.

2016. ápr. 28. 11:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem helyzetfüggő. Egy férfit egy szép, fiatal nő bármikor el tud vinni egy körre. Persze ha az asszony is nagyon szép és mindenből tökéletes minőséget és mennyiséget nyújt, akkor nehéz. De én nem vagyok szép, és közel sem nyújtok kiváló szolgáltatást (pl munkám van, rohanok folyton, nem a párom az életem egyetlen célja és középpontja, még akkor sem, ha így szeretném).

Ergo, ha ezek után egy bulis éjszakán megtol egy nagymellű, magas, karcsú szőke nőt, mert elvesztette a fejét, akkor hogy kérjem rajta számon, mint alacsony, kövér, csúnya nő? Inkább ne is tudjak róla.

Persze ez ne legyen rendszeres, illetve állandó barátnőt ne tartson, mert az már nem egy pillanatnyi megingást, hanem valóban elégedetlenséget jelez, akkor inkább keressen mást.

2016. ápr. 29. 04:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!