Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik a jobb?
Van egy férfi, aki szeretőt tart. Állítása szerint a feleségével hamar elélvez, míg a szeretővel sokkal tovább is bírja. Mitől van ez, és melyik eset a szerencsésebb? A feleségé vagy a szeretőé?
Köszönöm.
Ilyet talasztaltam azt mondta a ferj, hohy otthon a rutin miatt hamar elmegy, ez amolyan megszokas, begyakorolt forgatokonyv mindenki tudja kinek hogy hova gyorsan lezavarjak.
A szereto ujdonsag, es ezert mar csak az izgalom es az egymas testenek mas anatomiaja, nem ismerete miatt is tovabb tart elmenni. Nekem azt is mondta, hogy azert is birja tovabb mert tudatosan csinalja, hogy sokaig tartson en tobbszor elmenjek. De aztan volt amikor a buntudat, faradtsag vagy epp kuhum szervi problema lehetett, mert epphohy nem tudott elmenni...
En is a megszokott parommal par perc alatt kepes voltam elmenni, az ujjal meg jo sokaog birtam.
Szoval a normalis az, ha a szeretovel legalabbis az elejen tovabbtart a dolog, kulonben minek is kellene szereto ropke par percre a gerinctelen ferjek otthon is megkapjak a feleseguk, ugyanannyi idore tul sok energiaba es penz e kerulne szeretovel is szexelni. :-) :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!