Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megbocsátható tett? (nem kibuvót keresek, csak
elfogultság nélküli vélemények érdekelnének)
Figyelt kérdés
Több hónap (feleség oldaláról jövő) érzelmi mélypont és érdemi együttlét nélküli idöszakban egy számomra ismeretlen nővel chat-eltem, többször kacérkodó, intim dolgokról is, ritkán képcserével. Név, arc, másikról érdemi infó nélküli beszélgetés. A házasságunk végül jobbra fordult és szerettem volna végleg befejezni ezt (korábban sem tettem ilyet) és örökre elfejteni, hisz semmit nem jelentett, sosem találkoztam volna a feleségem háta mögött nővel még üditőre sem. Viszont a telefonban ezt megtalálta és elhagyott a kisgyermekünket magával víve. Abszolut nem jelentett semmit a beszélgetés, de teljesen elzárkózik azelől, hogy bebizonyítsam mindezt. Tudom ez értékrend kérdése, de nagyon szeretem és a kilátástalan időszak után ujra boldognak kezdtem magunkat érezni. Mindketten éreztük, hogy újra jó irányba indult el a kapcsolatunk minden téren. Szerettem volna ha minden helyrejön és tiszta lappal mehetünk tovább...
Saját tapasztalat, és környezetben is sok ilyet láttam.
Ha az egyik elkezd kifelé nézni, a másik is így tesz.
Azért meg nem bukott le, lehet ő is írogatott valakivel, és ettől lett jobb a kapcsolat.
2016. márc. 26. 07:25
22/27 anonim válasza:
Sose értettem, hogy az a fél, aki elhanyagolja, visszautasítja a társát, milyen jogon féltékeny. A házastársi köteléket ő kezdte el megbontani, kevés erkölcsi alapja van azt a másikon követelni.
Volt mélyrepülés az én házasságomban is. Akkor úgy éreztem, hogy ha lenne valakije a férjemnek, el tudnám fogadni, hiszen csak azt adja meg neki, amit én megtagadtam tőle.
2016. márc. 26. 08:46
23/27 omba válasza:
Mi ennél sokkal szarabb helyzetből építettük vissza a családot... eléggé hasonlóan kezdődött.
Akkor viszont mind a ketten akartuk, meg küzdöttünk érte én is azt gondolom, hogy ő egy ilyen ürügyre várt, nem akar ő veled semmit már.
2016. márc. 26. 11:05
24/27 zyprexaaa válasza:
Nem hinném,h egyedül vagy vétkes ebben a történetben.Érzelmileg sebezhető állapotban voltál egy kapcsolati mélypontban.Vmiért kialakult ez a mélypont amit szintén vmiért nem tudtatok megbeszélni.És te ezt a kiutat találtad meg,h egy kicsit jobban érezd magad.
2016. márc. 28. 22:54
25/27 anonim válasza:
Na kerdezo miujság.?
2016. márc. 30. 17:43
26/27 A kérdező kommentje:
Sajnos bármit teszek, bárhogyan, bármivel igyekszem bizonyítani, hajthatatlan. A magam módján küzdök tovább, nem fogom feladni...pedig lehet lassan be kell látnom...
2016. ápr. 5. 12:53
27/27 omba válasza:
Tényleg azt gondolom, neki már csak egy ürügy hiányzott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!