Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért tettem ezt párommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tettem ezt párommal?

Figyelt kérdés

Nem vagyok lotyó. Két hete mégis megtörtént.

Minden rendben van köztünk.Jó ember,nincsenek vitáink, nincs rá panaszom. De megtettem, és azóta szégyenlem magam.

2016. márc. 24. 10:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Tényleg nem tudod miért tetted?

Számodra eleget foglalkozik veled? Jól esett más férfitól is a figyelem, kedvesség, törődés?

Nem tartod egy kissé unalmasnak a kapcsolatotok?

HA szereted, akkor remélem észhez térsz és nem teszed meg megint, mert ez enyhén szólva sem szép dolog. De először arra kell rájönnöd hogy miért tudtad megtenni, valami nincs rendben. Ha már ezt tudod, akkor így már tudsz javítani a kapcsolatodon. De értékelni mindenféleképpen.

2016. márc. 24. 10:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Jóképű volt? Telibeszélte a fejedet?

Ha nem volt különösebb indok, hogy miért feküdtél le vele, akkor semmi sincs rendben köztetek, csak áltatod magad.

Mindig a motivációt kell keresni,mert semmi sem véletlenül történik!!

38F

2016. márc. 24. 10:42
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

"Nem vagyok lotyó. Két hete mégis megtörtént. "

Ne haragudj, de az pont úgy hangzott mintha megölnék valakit de nem nevezném magam gyilkosnak.

2016. márc. 24. 10:46
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

"Minden rendben van köztünk.Jó ember,nincsenek vitáink, nincs rá panaszom."

Nem hiányzik innen valami? Megsúgom. Nem szereted a párodat kicsit sem. Szakíts, aztán kefélhetsz.

23L

2016. márc. 24. 10:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Attol h sexuálisan megcsalta még szeretheti,érzelmileg ragaszkodhat hozzá.

Esetleg azt tudom elkébzelni hogy vágytál sex terén a változatoságra.

Ha már megtetted válald,mond el a párodnak és beszélgesetekg

N24

2016. márc. 24. 11:35
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Viszketett a pinád.
2016. márc. 24. 12:24
 7/9 anonim ***** válasza:
nem tisztelted,ennyi :)
2016. márc. 24. 13:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Talán mégsincs minden rendben csak félsz magadnak beismerni. Én is így voltam ezzel nagyon sokáig áltattam magam hogy tulajdonképp jó párkapcsolatban élek de csak akkor döbbentem rá mennyi minden is van ami nincs rendben, mikor jött valaki más. Persze én borzasztóan lelkiismeretes vagyok már attól is szenvedek egy fél napig ha csak azt álmodom hogy megcsaltam a párom ezért én előbb kiléptem a kapcsolatból. Amúgy gondolom hajtott a kíváncsiság de erre a kérdésre hogy miért tetted meg csak te tudhatod a választ, csak ne kell keresned.
2016. márc. 24. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Valami hiányzik a kapcsolatotokból. Én is így voltam vele. Rá kell jönnöd, hogy mi az, és orvosolni. Vagy vele vagy mással.
2016. márc. 24. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!