Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy alapvetően normális nő ilyen ostoba?
Figyelt kérdés
Hogyan mondhatja egy nő ,h szereti a párját miközben simán megdugatná magát egy pasival.A nyalatás már megvolt.
Elmagyarázná nekem ezt vki?
2016. márc. 21. 11:06
1/10 anonim válasza:
Attól, hogy szeretsz valakit, még nem kell hinned a monogámiában...
2016. márc. 21. 11:09
2/10 anonim válasza:
Ez a normális pasiknál pontosan így van. Ugyanezt tapasztaltam.
2016. márc. 21. 11:11
3/10 anonim válasza:
Alapvetően normális? Összejönnél vele? Veled is pont ugyanezt megcsinálná!
2016. márc. 21. 11:18
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy belül olyan, mint sok férfi. Tényleg szereti a párját, de szüksége van a változatosságra.
2016. márc. 21. 11:28
5/10 anonim válasza:
Akkor csak nem normális! Vagyis,de normálisnak az átlagot nevezik a többséget,és hát sok álszent,hűtlen ember van.Tehát normális csak nem pozitív értelemben :D Na jó,szóval egy erkölcstelen ri.banc!
2016. márc. 21. 11:46
6/10 anonim válasza:
Szüksége van változatosságra? :O Akkor ne menjen bele párkapcsolatba! Keressen valami dugó pajtit vagy akárkit,ha erre van igénye.De megcsalni azt,akit elvileg szeret,rohadt gusztustalan!
2016. márc. 21. 11:48
7/10 anonim válasza:
Akik azt írják h ha ilyen ne menjen bele párkapcsolatba azok nyilván nem voltak még évekig párkapcsolatba v nem sexcentrikussak tulzottam. Sok pasi meg nő van aki így gondolja h érzelmíleg ragaszkodik a párjához,biztos pont mert már több mint az alapokat lefektették,tisztelik egymást,stb. És jol müködik a kapcsólatuk. De szükségük van változatoságra,néha kalandra. Mert ugye a nagy szerelem elmulik,átalakúl. A sex unalmas lessz. És nem zavarja öket ha a párjuk néha félrelép és ökis. Énis ezen az álásponton vagyok már.
Attol ő még normális és ezen a téren se ostoba. Csak máshogy gondolkodik mint Te. Ha neked ez nem tetszik keress mást!
N24
2016. márc. 21. 12:05
8/10 A kérdező kommentje:
"tisztelik egymást"
Ez a lány azt mondta,h azért is van a párjával ,mert ő biztos nem csalná meg...
2016. márc. 21. 12:09
9/10 anonim válasza:
Akkor lehet gond az agyával,csupán annyi h önző.
2016. márc. 21. 12:11
10/10 anonim válasza:
Én toleráns vagyok ilyen szempontból is,de az ne mondja már magáról,hogy tiszteli a párját,miközben mással kefél.Ergó hülyének nézi őt! Szerintem annyira nem lehet megértés,tisztelet stb,ha megbeszélik h bocsi unalmas a szex,veled leszek de félre kúrok.Szüleim így élnek.Faternak van nője,de anyámmal együtt él a saját lakásukban.Igazából nem utálják egymást,csak fúl közömbösek egymásnak.Szóval az ilyen nem igazi kapcsolat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!