Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Minden foglalt férfinek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden foglalt férfinek el lehet csavarni az eszet, ha egy nagyon szep, jo szemelyisegu lany bukkan fel a láthatáron? Férfiaknak szol elsősorban!

Figyelt kérdés
2016. febr. 23. 19:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
26%
Jah, duplán is...
2016. febr. 23. 22:26
 22/30 anonim ***** válasza:
Duplán?
2016. febr. 23. 22:29
 23/30 anonim ***** válasza:
28%

Nem!!

Az én párom sosem tenné, mert nincs meg az a kapocs, kötődés, sok sok érzés, ami velem. A szépség az egy dolog, ha nem fűzi hozzá semmi egyéb.

2016. febr. 23. 22:52
 24/30 anonim ***** válasza:
52%

Kerdesre valaszolva:

Attol fugg. Egy parkapcsolat ket emberen mulik.

2016. febr. 23. 22:52
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nagyreszt igen...
2016. febr. 24. 17:07
 26/30 anonim ***** válasza:
15%
Simán!!!! Sőt általában meg sem tudod,hogy az adott férfi kapcsolatban van,manapság az a trendi a facen,hogy lerejti előlem a pasi,hogy kapcsolatban van,de barátnő,közeli ismerősök látják,hogy kapcsoaltban van kivéve én. Ez már nagyon sokszor előfordult,és azért példállozok vele,mert pont tegnap derült ki egy újabb. Közben meg a srác udvarol,elhív randizni amiket amúgy én elutasítok,mert nem keresek kapcsolatot,de sajnos nem nagyon találkoztam még olyan pasival aki kapcsoaltban nem udvarolt volna elég félreérthetetlenül...és ha rákérdezek dühösen akkor " tudod jó minden,csak unalmas tud lenni"
2016. febr. 24. 19:27
 27/30 anonim ***** válasza:
52%
én ha szeretek valakit, akkor direkt kerülöm az olyan helyzeteket, amivel kísértésnek teszem ki magam. pl nem megyek el kettesbe más nőkkel sehova, nem piálom le részegre magam, hogy ne tudjak magamról stb. az igazi szerelem szerintem lemondásokkal jár, de ezeket nem nehéz megtenni a másikért, ha igazán szereted :)
2016. febr. 25. 23:12
 28/30 anonim ***** válasza:
Nekem próbálták, nem ment csak táncig jutottunk.
2016. febr. 26. 10:19
 29/30 anonim ***** válasza:
5%

"Az én párom sosem tenné"

Ezen azért jót nevettem - bocs.

2016. febr. 27. 21:59
 30/30 anonim ***** válasza:
65%

Ha az exemet nezem neki barki, barhol es barmikor. Mindegy, hogy az szep vagy csunya, esetleg egy hisztis harpia vagy egy foldre szallt angyal lett volna, gyerekes vagy gyermektelen, szuz vagy prosti. O megdugta volna mindet(parat sikerult is).

Ezt a mostani paromrol el sem tudnam kepzelni, volt mar hosszutavu kapcsolata es egyszer sem lepett felre, holott megtehette volna. Emellett tul oszinte, nem tudna hazudni a kepembe.

Masreszt mindenkinel van jobb, okosabb, szebb de ha vki tenyleg szeret foglalkozik veled es te viszont, akkor nincs az a szemely aki kozetek allhatna.

2016. márc. 3. 03:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!