Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden foglalt férfinek el lehet csavarni az eszet, ha egy nagyon szep, jo szemelyisegu lany bukkan fel a láthatáron? Férfiaknak szol elsősorban!
Nem!!
Az én párom sosem tenné, mert nincs meg az a kapocs, kötődés, sok sok érzés, ami velem. A szépség az egy dolog, ha nem fűzi hozzá semmi egyéb.
Kerdesre valaszolva:
Attol fugg. Egy parkapcsolat ket emberen mulik.
"Az én párom sosem tenné"
Ezen azért jót nevettem - bocs.
Ha az exemet nezem neki barki, barhol es barmikor. Mindegy, hogy az szep vagy csunya, esetleg egy hisztis harpia vagy egy foldre szallt angyal lett volna, gyerekes vagy gyermektelen, szuz vagy prosti. O megdugta volna mindet(parat sikerult is).
Ezt a mostani paromrol el sem tudnam kepzelni, volt mar hosszutavu kapcsolata es egyszer sem lepett felre, holott megtehette volna. Emellett tul oszinte, nem tudna hazudni a kepembe.
Masreszt mindenkinel van jobb, okosabb, szebb de ha vki tenyleg szeret foglalkozik veled es te viszont, akkor nincs az a szemely aki kozetek allhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!