Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holgyek ez lehet ok a felrelepesre?
Figyelt kérdés
Ha a parotokkal, minden stimmel, de tenyleg, a szex is gyakori, viszont, a baratotok/ferjeteknek kisebb a penisze, mint amit igenyelnetek. Hiaba vagytok gyakran egyutt, jo is, de nem tolt be titeket, viszont ezert nem akarjatok feladni a kapcsolatotokat/hazassagotokat. Ilyenkor felre leptek, abban a remenyben, hogy a partnernek akkora van, ami kitolt?2016. febr. 11. 10:55
11/14 anonim válasza:
Várjál, szóval a te nő logikád szerint, ha megcsalod a férfit, akkor ez után megnő neki?
Vagy mitől lesz jobb?
Nem értem Férfiként.
Ha nem jó dobd ki, és keres mást, ne legyél gerinctelen féreg...
12/14 anonim válasza:
A megcsalásra nem lehet indokot találni, ami miatt elfogadható, sőt engedélyezett lesz. Kivéve, ha megbeszélitek és nyitott a kapcsolat, összetart más, pénz, gyerek, család, ház, hitel... mit tudom én. De... akkor menjen mindenki és ne lepődj meg, ha elhagynak, mert a nyitott ajtón besétálhat a tökéletes, akinek pont passzol a méret.
13/14 anonim válasza:
Ha egy nő valóban szerelmes, nem fog félrelépni még egy szamárcsődör méretéért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!