Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Volt már így valaki? Teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már így valaki? Teljesen kétségbe vagyok esve, mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt a párommal,ő 21 éves én 16.Nagyon szeressük egymást, a szex is jó,már az eljegyzést tervezgessük.Van egy barátom aki 10 évvel idősebb nálam, születésem óta ismerem, majdnem szomszéd,mindig ott volt mellettem,mindent elmondok neki.Már felesége és egy gyereke is van.De amúgy már hónapok óta mondja,hogy szeretkezzünk legalább egyszer..Ma belementem, de kb 2 perc után le is állítottam, de igy is iszonyat lelkiismeret-furdalásom van. A fiú nem velem csalta meg először a feleségét,én vagyok a második.. Segítsetek..Mit tegyek?Nagyon szeretem a barátom és annyira bánt a dolog..Léci ne ítélkezzetek,köszi.

2016. febr. 8. 19:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen tudom de.. ahj:( soha tobbet ilyet..egy nagy szar vagyok..
2016. febr. 8. 20:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Most maga az aktus tartott 2 percig vagy "csak" az előjáték?Mindenki ezt mondja az első megcsalása után,jaj szánom-bánom aztán a többi már meg sem fog kottyanni.Remélem te nem ez a fajta vagy/leszel.De ha mégegyszer megtörténne akkor tényleg szakíts vele.
2016. febr. 8. 21:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Annyi eszed van, kérdező, amennyi látszik. Most komolyan elment minden életkedvem.
2016. febr. 8. 22:15
 14/15 senki1981 válasza:

16 évesen még nem vagy felnőtt de gyerek sem vagy már, személyiséged fejlődik még és befolyásolható vagy. Te korodban, szórakoznod, flörtölni kellene még és hagyni hogy udvaroljanak. Nem azt mondom hogy mindenkinek tárd szét a lábadat de fiatal vagy még ahhoz hogy elkötelezd magadat. Pont az a korszak amikor szexuális szabadságod van és kisérletezel(hetsz). 22/23/24 évesen kéne összekötnöd valakivel az életedet amikor már érettebb leszel és túl vagy a kísérletezős-kalandos korszakodon.

Én nem hibáztatlak téged mert megvezettek téged, ergo kihasználták a fiatalkori naivságodat. Ezzel a jó baráttal viszont megszakítanám a kapcsolatot mert ő egyvalamit akar tőled:-)

2016. febr. 13. 09:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg dúlnak benned a hormonok!

Nem elégültél még ki soha. És még sok tényező közbenjárhat abban hogy ez így jött össze! A helyesírásodnak nem tudom hogy van-e köze hozzá. (de gyatra) Nem kell elmondani a srácnak! Vedd úgy hogy épp idejében hagytad abba. A srácot nem kell megbántanod ezzel. Nem biztos hogy megértené!

Van egy szabály, hogy akit szeretünk nem csaljuk meg. Ha megcsaltál valakit, és hezitálsz, hogy kivel kellene lenned, akkor mindig az a jobb akivel csaltál. Ezen esetben, mivel ő házas, ez kiesett. Tehát a barátodat nem szeretted eléggé ahhoz, hogy a nagy szerelemben hú maradj hozzá. Gondolkodj el hogy valóban kell-e neked? Vagy csak egymáshoz nőttetek pár év alatt! Tanítsd meg ujjazni, nyalni, hogy kielégülhess, és akkor nem fogsz ácsingózni más fütykösök után! Ha valami nem tiszta írj privátot!

2016. febr. 13. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!