Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a megcsalást?
Erre két megoldás van: válni, vagy dolgozni hogy jobb legyen.
A megcsalás nem megoldás.
Miért, te nem találnál olyat, aki kedvesebb hozzád? Nem a faxt! De nem kerestél.
Nem bocsájtanám meg. A gyerek őt se érdekelte, mikor megtette.
Nálam a megcsalásra nincs mentség! Én nem bocsájtanám meg.
Nálunk annyi különbség volt, hogy csak élettársak voltunk és épp terhes voltam. Ő meg facebookon keresgélt éppen meg írogattak egy csajjal kb fél évig mire rájöttem. Nem derült ki pontosan mi volt, amit én láttam azok kétértelmű dolgok voltak. Én kidobtam! Nincs mentség. Ha valakit szeretek és tisztelem is akkor nem ez a megoldás, tök mindegy mi a probléma. Vagy megbeszéljük ha nem megy akkor válunk, de nem a megcsalás a megoldás az biztos.
Ha kevés a szex vagy nem jó akkor meg kell beszélni, nem félre b......ni. Ha más jellegű probléma van akkor sem látom miért lép félre valaki. Akkor ha valaki kedvesebben mosolyog már ugrok is az ágyába vagy mi? Ráadásul két kisgyerekkel...én ezt undorítónak és gerinctelennek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!