Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam a szomszéd fiúnak hogy a barátnője idegen pasit szokott fogadni délelőttönként?
Figyelt kérdés
Nincs munkám így otthon unatkozok. Szoktam nézelődni és szoktam látni a szomszéd nőt hogy idegen pasit fogad szexi ruhába. Gyanús, nem biztos hogy csalja de szerintem azért tudjon róla már a csávó2016. febr. 4. 15:03
11/17 anonim válasza:
Ne szólj neki.Lehet a barátja tud a dologról és közös megegyezésen alapul. Az egyik ismerősöm amikor nincs otthon a férje (kamionsofőr) rendszeresen fogad egy pasit szexre. A férje tud róla. Senkinek semmi köze hozzá.
12/17 anonim válasza:
Beleszólás, nem beleszólás én ha ilyenről tudnék, szólnék.
Szólnék mert aki ilyen gerinctelen hogy csalja a párját, kapjon már valami fejmosást hogy tanuljon a dologból.Még ha az szakításba is torkollik. Ha már úgyis arra tanítanak, hogy ha rosszat teszel jönni fog a böjtje, nosza, besegítek.
Engem ha csalna a párom, tudni akarnám és nehogy már az legyen a hibás aki a hírt hozza, hisz attól jön a hátba szúrás akitől a legkevésbé várnád, a párodtól. Csak azért ússza meg az ilyen, mert jól játszik az emberekkel és jól keveri a kártyát? Legalább belegondolhatna hogy ezzel szép kis lavinát indít el abban a személyben aki szereti őt. Talán legközelebb jobban választ a másik fél is.
13/17 anonim válasza:
Én a helyedben lekapnám amikor érkezik a srác, és a csaj is rajta van a fotón. Ezt úgy tudod, hogy jössz ki a lakásból, füledhez tartva a teló, mintha telefonálnál, és katt, lövöd a képet, persze érzék kell hozzá, hogy mindketten benne legyenek. Na, aztán megmutatod a csajnak és mondod, beköpöd a pasijának, ha nem kúrhatod le te is. :D
15/17 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá,nem is értem,hogy merül fel benned,hogy mások életébe turkálj ...
16/17 anonim válasza:
Mindenképp szólj neki, csak próbálj anonim maradni.
17/17 anonim válasza:
Hozzám is jön öcsém, a szomszédnak pedig fogalma nincs a családi kapcsolataimról, szóval biztosnak kellene lenned benne, hogy megcsalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!