Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csaltatok már meg valaha a parotokat, mi volt az ok?
Nem olyan vagyok. Kiskoromban nagypapám is elmondta nekem, hogy 25 év alatt kb 20 nővel csalta mamámat. Ma is együtt vannak házastársakként, 60 év után. A legjobb barátaim közül sem voltak senkinek ilyen dilemmái. Akinek először volt menyasszonya, az közülünk elsőnek érte el hogy 100 nővel feküdjön le az életében. Nagy részét aközben, hogy menyasszonya volt.
Az hogy valaki milyen ember a szerelmi-szexuális életében, nem döntő abban hogy úgy milyen ember általában az életben. Csak mert valaki össze-vissza csal mondjuk mindenkit a magánéletében, az már rossz ember az élet minden más területén? Nem. Nyilván nem.
Ha tükörbe nézek, elfogadom hogy ahogy minden normális ember, a szerelmi-szexuális életben én is első sorban a magam boldogságát nézem, nem másokét. Ha a magam boldogsága úgy érhető el, hogy egy időszakban több emberrel dugok, akkor oké. Mosolygok magamra a tükörben, mert azt csinálom, ami nekem a legjobb. Pont mint minden ember.
"Mosolygok magamra a tükörben, mert azt csinálom, ami nekem a legjobb. Pont mint minden ember."
Ezzel nyugtatják magukat a vesztesek :D
13:
De, csak az embereket nem ugyanazok a dolgok elégítik ki, teszik boldoggá.
Van ember, aki többnyire attól boldog hogy másoknak örömet okoz.
Van ember, aki többnyire attól boldog hogy magának örömet okoz.
Nem vagyunk egyformák, csak abban hogy minden ember azt csinálja amitől ő jól érzi magát. Sokan attól érzik jól magukat ha hűségesek, sokan meg attól ha a meg nem kapott dolgokat megszerzik máshonnan.
14:
Milyen vesztes? Aki szinte mindig boldog és jó kedvű, mert olyan dolgokat csinál amik neki örömet okoznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!