Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit csinálnátok ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok ha a férjetek gépén találnátok olyan oldalakat ahol más nőkkel ismerkedik?

Figyelt kérdés
Azt mondta hogy nem találkozott velük. Nagyon kiakadtam, de nem tudom hogy kezeljem ezt. Megalázva érzem magam, de emiatt nem válnék. Gyerekeink vannak és ha válnánk, nem tudnám magamat fent tartani saját fizetésből. Nem tudom mihez kezdjek, mégsem hagyhatom ezt. Most teper nagyon, remélem így is marad. 15 éve vagyunk házasok. Elismerem, hogy elhanyagoltuk egymást szexuálisan egy ideje de akkor is lett volna más megoldás. 40/N
2016. jan. 20. 23:02
1 2 3
 11/26 Fish1 ***** válasza:
100%

Ha keresgél, az azt jelenti, hogy valami nem működik jól a kapcsolatban. Annak, hogy szexuálisan elhidegültetek, lelki okai vannak. Ezt kellene kiderítenetek, hogy pontosan mi, viszont ez csak őszinte kommunikációval fog menni. Ne kérdőre vond és ne vádaskodj, mert akkor egyből támadásba lendül, abból meg csak veszekedés lesz.

Ehelyett mondd el neki, hogy egy ideje úgy érzed, hogy elhidegültetek, és ennek az okát szeretnéd kideríteni, mind az ő, mind a te részedről, és rendbehozni.

Gondolom, ha szex nincs köztetek, akkor egyéb intimitás sem - ölelések, stb. Enélkül egy kapcsolat nem fog működni, az maximum csak egymás mellett élés lesz.

2016. jan. 21. 04:42
 12/26 anonim ***** válasza:
.
2016. jan. 21. 07:10
 13/26 anonim ***** válasza:
49%
Értem én a gyerekeket, de miattuk nem szabad benne maradni egy hazug kapcsolatban sem! A pénzt is értem.......de szerintem az, hogy most eper, a jövőre nézve semmit nem jelent. Ha egyszer már megtette,mindegy milyen indokból, hogy más nőkkel ismerkedik...később is meg fogja tenni és akkor már talán lesz is valami belőle.
2016. jan. 21. 09:01
 14/26 anonim ***** válasza:
Első: én még férfiként is leszavaztalak!
2016. jan. 21. 17:26
 15/26 anonim ***** válasza:

Én is jártam hasonló módon. Chatrouletten kért lányokat arra, hogy mutogassák magukat. Nagyon jól el volt dugva a saját gépén, teljesen véletlen bukott le. Úgy tudta, hogy hetekig nem megyek haza, de gondoltam meglepem. Mivel nem volt otthon, gondoltam addig gépezek. Belenéztem a lomtárába, ahol megláttam pár lányt. A letöltéseknél kikerestem, hogy a tőlem kapott akt képeket hova menti, így navigáltam el a bizonyítékokhoz. Mire hazaért karton dobozokat szedtem elő, és közöltem, hogy mehet amerre lát, persze nem értett semmit, így megmutattam a ribiket. Órákon keresztül üvöltöttem vele.

Lassan 4 hónap telt el, azóta nem bukott le, de szerintem nem is ismerkedik.(Elfelejtettem fentebb írni, hogy pár lányt fel is vett facebookra.)

Szerintem semmikép nem éri meg ennyiért felrúgni a kapcsolatotokat, hátha elég löketet ad a kapcsolatotoknak ez a konfliktus.

2016. jan. 22. 00:10
 16/26 anonim ***** válasza:
36%
Azt azért ne felejtsük el, hogy, ha egy férfi más nők után érdeklődik akkor az nem feltétlen csak azért van, mert egy utolsó szärházi.
2016. jan. 22. 00:34
 17/26 anonim ***** válasza:
62%

#16 pedig pont azért van...

Ha nem érzed magad jól a kapcsolatodban, 3 dolgot csinálhatsz:

- kinyitod a pici szádat, mint egy olyan ember, akinek van tartása és megmondod, hogy problémád van

- elválsz, ami nem tesz rossz emberré, és továbbra is nyugodt lelkiismerettel nézhetsz a tükörbe

- ideiglenes megoldást keresel, a párod háta mögött sunyin szervezkedsz, totális hülyének nézve ezzel őt; egyszóval átmész sz@rháziba

A kapcsolat elromlásában mindkét félnek szerepe van, de a sunyi félrejárogatásban csak az egyiknek.

2016. jan. 22. 01:06
 18/26 anonim ***** válasza:
14%
Ha a másik fél nem csukott szemmel élne a kapcsolatban úgy, hogy meggyőződése van arról, hogy mindent jól csinál szerintem sok ilyen eset megelőzhető lenne. Ez egy reakció arra, hogy valami nem jó. Persze szekítani is lehetne helyete, de ha sokaknak csak a szex nem elég jó azért még nem dobja el az egész kapcsolatot csak repetázik máshol.
2016. jan. 22. 10:21
 19/26 anonim ***** válasza:
31%

#17 A sunyi félrejárogatás annak a következménye, hogy nem lehet kommunikálni a feleséggel. A feleség meg van róla győződve, hogy Ő tökéletes, és mást meg sem hall. Sokuk akkora magasan hordja a fejét, hogy szerintük a férjük nem is gondolkodik. Bármit tesz, mond a férj, a feleség csakis dacból, felsőbbrendűségből, ellenkezik. A férfi csak vesztes lehet. Csoda ha inkább menekül?

Valószínű, hogy a kérdező férje is próbált közeledni, csak őt is "ellökte" magától az asszony, aki ezt úgy tette, hogy közben biztos volt benne, hogy nem tett semmi olyant, amivel rombolta volna az önbecsülését, miközben nagyon is "lenullázta" férfiasságból.

Talán ezért sem fog veled sem megmaradni, egy rendes, törődő férj a sírig. Persze Ő lesz ezért is a hibás.

2016. jan. 22. 12:47
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

#19 ha sokszor leírod, még talán igazzá is válik ;)

De tudod mit, még ha ez a helyzet áll is fenn, továbbra sem a sunyiság, árulás és esküszegés a megoldás (milyen meglepő, mi?) hanem a kapcsolat normális LEZÁRÁSA.

Nem sok agysejt kell ahhoz, hogy találj a megcsalásnál egy etikusabb utat a párkapcsolatod megjavítására, mivel ez konkrétan a legalja dolog, amit a másikkal tehetsz. Ennél már csak az a rosszabb, ha a párod, és a szeretője eltesznek láb alól, aztán az életbiztosításodból rendeznek egy corsicai nyaralást.

Amennyire felfoghatatlan, annyira visszataszító számomra ez a logika, miszerint ha van valami kellemetlenség az életedben, az szentesít minden rosszat, amit a későbbiekben teszel - persze csak akkor, ha férfi vagy...

És külön aranyos ez a kis történet, amit a feleség viselkedése köré kanyarítottál, miszerint az érzelmileg érzékeny férj minden erejével a kapcsolat megjavítására törekszik, amit a nő (aki igazából a sátán megtestesülése) visszakézből lever, és utolsó mentsvárként a férj más nőknél keres boldogságot.

Igazából sz@rt se tudunk a körülményekről, kivéve a férj reakcióját a problémákra...

Jó ég, miért kell felnőtt embereknek bizonygatni az etikus viselkedés fontosságát? Nem ezt tanítják óvodás korunktól fogva?

Még ha a másik tényleg idiótán viselkedik, attól még nem kell neked is lemenned utolsó gerinctelen taplóba, mert 1, garantálom, hogy nem fogod magad jobban érezni tőle 2, nem oldódnak meg a problémák, sőt.. 3, összességében rohadt primitív dolog....

2016. jan. 22. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!