Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűntudat gyötör, már csak a gondolata miatt is. Mit tehetnék?
Mindig mondják, hogy hosszú párkapcsolatokban jönnek csábítások, amiket le kell győzni. Hát, nekem maga a konkrét csábítás nem jött, csak gondolati szinten. Vonzódom egy férfihoz, kizárólag szexuális szinten, de ezt sosem emelném át a gyakorlatba, nem nyomulnék, nem kezdeményeznék, semmilyen formában nem szeretném neki jelezni.
De már maga a gondolat is bűntudatot okoz. Sosem csaltam meg senkit, a párom meg főleg nem szeretném, nagyon szeretem, már tervezgetjük az esküvőt, nászutat, együtt élünk két éve, tökéletes pár, tökéletes apajelölt, tökéletes mindenben. Az ágyban is, mellesleg, szóval nem a hiánytól van ez. Simán csak rápörögtem egy kollégára.
Hogyan tudnám ezt elnyomni, vagy valami? Iszonyűan gyötör a bűntudat, már csak a gondolatért is.
Kezeld az emberi intelligenciáddal ezt a vágyat. Agyban eldöntöd, hogy megéri vagy nem éri meg azt eldobni ami jelenleg van. Nekem is volt hasonló problémám de nem éri meg egy rövid élvezetért eldobnom az igazi boldogságomat.
Büntudatot meg ne érezz csak ha megteszed.
Az a gond hogy megprobalod elnyomni. Az erzest nem lehet kikapcsolni, mivel osztonos.
Azt tudod tenni hogy fejben tartod hogy ez termesztes dolog es megvarod amig elmulik magatol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!