Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak inkább hajlamosak megcsalósdit játszani?
...vagy csak nekem tűnik úgy?
tapasztalatok?
Fifty-fifty
Ez nem nemek közötti kérdés, hanem ember kérdés. Az egyéntől több függ, mint azt, hogy melyik nem táborát gazdagítja.
Ez mind igaz-elméletileg.
Munkámból adódóan rengeteg ismerősöm van, a foglalt férfi ismerőseim kb.feléről elmondhatom,hogy elcsábíthatóak.Nem,mintha én kísérleteznék velük,de lejön a viselkedésükből,amikor egy nővel beszélgetnek.Arról ne beszélve,amikor konkrét sztorikkal dicsekednek.
Nekem több olyan nő van az ismertségi körömben, akik megcsalták a párjukat, mint olyan akit megcsaltak.
Ebből kiindulva...
Hát nem tudom én mint férfi azt tapasztalom a nők kevesebben vannak. 2 éve volt egy sportos szeretőm és nem találok helyette másikat. 38/F U.I.: Szerintem a nőknek inkább kell érzelem és szerelem+sokkal nagyobb bűnnek tartják ezt. Mi férfiak a testi kielégülést és szeretet adást is máshogy tudjuk kezelni. Én nagyon szeretem a párom, de a gyerek mellett alig kapok szeretetet, nem tudom kiadni, a sok szeretetet, udvarlást csókot, masszást gyengédséget senkinek és emiatt nagyon szenvedek. És nem a párom megbántása a cél, szerintem az ember nem magántulajdon, másnak is adhatunk szép perceket az életben aki boldogtalan. Meg még sok meglátásom van, de itt a sok álszent ember mindjárt a sárba fog hordani...
Volt egy exem aki fűvel-fával lefeküdt, neki nem volt gond szeretőket találni, mert a férfiakat tényleg könnyebb elcsábítani de ez azért van mert mi racionálisabban látjuk a világot. Volt régen olyan, hogy azért nem feküdtem le egy nővel, mert láttam, hogy nincs időnk egymásra és nem lenne belőle hosszú távon komoly kapcsolat. Ma már más a világlátásom kár volt azt a pár óra örömet is megtagadni, egyszer élünk és szeretni jó dolog szerintem.
8-as
Szerintem a feleséged nagyon örülne ha őt masszíroznád meg lefekvés előtt...
De csak tippelek, lehet nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!