Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férfiak inkább hajlamosak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak inkább hajlamosak megcsalósdit játszani?

Figyelt kérdés

...vagy csak nekem tűnik úgy?

tapasztalatok?

2016. jan. 18. 09:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
NEm kell általánosítani de a nők is ugyanúgy játszhatnak megcsalósdit! :\
2016. jan. 18. 10:34
 2/12 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Fifty-fifty

Ez nem nemek közötti kérdés, hanem ember kérdés. Az egyéntől több függ, mint azt, hogy melyik nem táborát gazdagítja.

2016. jan. 18. 11:19
 3/12 anonim ***** válasza:
En meg ugy latom inkabb a nok:)egy szep no sokkal tobb mindent megtehet mint barmelyik ferfi...
2016. jan. 18. 11:51
 4/12 A kérdező kommentje:

Ez mind igaz-elméletileg.

Munkámból adódóan rengeteg ismerősöm van, a foglalt férfi ismerőseim kb.feléről elmondhatom,hogy elcsábíthatóak.Nem,mintha én kísérleteznék velük,de lejön a viselkedésükből,amikor egy nővel beszélgetnek.Arról ne beszélve,amikor konkrét sztorikkal dicsekednek.

2016. jan. 18. 11:57
 5/12 Noblesse Oblige ***** válasza:
Az még semmit nem jelent. A nők max diszkrétebbek, esetleg válogatósak. Náluk azért nem feltűnő. Ebben a kérdésben, kár elhamarkodottan ítélkezni, mert nem biztos, hogy az a bizonyos, amit látunk is.
2016. jan. 18. 12:14
 6/12 anonim ***** válasza:
A nők éppolyan gerinctelenek tudnak lenni, ez nem függ a nemi hovatartozástól.
2016. jan. 18. 23:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem több olyan nő van az ismertségi körömben, akik megcsalták a párjukat, mint olyan akit megcsaltak.

Ebből kiindulva...

2016. jan. 19. 21:03
 8/12 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom én mint férfi azt tapasztalom a nők kevesebben vannak. 2 éve volt egy sportos szeretőm és nem találok helyette másikat. 38/F U.I.: Szerintem a nőknek inkább kell érzelem és szerelem+sokkal nagyobb bűnnek tartják ezt. Mi férfiak a testi kielégülést és szeretet adást is máshogy tudjuk kezelni. Én nagyon szeretem a párom, de a gyerek mellett alig kapok szeretetet, nem tudom kiadni, a sok szeretetet, udvarlást csókot, masszást gyengédséget senkinek és emiatt nagyon szenvedek. És nem a párom megbántása a cél, szerintem az ember nem magántulajdon, másnak is adhatunk szép perceket az életben aki boldogtalan. Meg még sok meglátásom van, de itt a sok álszent ember mindjárt a sárba fog hordani...

Volt egy exem aki fűvel-fával lefeküdt, neki nem volt gond szeretőket találni, mert a férfiakat tényleg könnyebb elcsábítani de ez azért van mert mi racionálisabban látjuk a világot. Volt régen olyan, hogy azért nem feküdtem le egy nővel, mert láttam, hogy nincs időnk egymásra és nem lenne belőle hosszú távon komoly kapcsolat. Ma már más a világlátásom kár volt azt a pár óra örömet is megtagadni, egyszer élünk és szeretni jó dolog szerintem.

2016. jan. 20. 10:36
 9/12 anonim ***** válasza:

8-as

Szerintem a feleséged nagyon örülne ha őt masszíroznád meg lefekvés előtt...

De csak tippelek, lehet nem :D

2016. jan. 20. 18:23
 10/12 anonim ***** válasza:
9-es amíg kettesben éltünk rendszeresen masszíroztuk egymást, mos a páromnak már a szexhez sincs ereje, legalábbis mindig fáradt. És a gyerek közöttünk van így nehéz masszírozni :-)
2016. jan. 21. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!