Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 felett megcsalósdit játszani?
Figyelt kérdés
Azt tudjuk,hogy a 20-30-40-esek körében gyakoribb a megcsalás, de 50 felett vajon mi a helyzet?2015. jún. 19. 10:33
1/14 anonim válasza:
Hallottál már a kapuzárási pánikról?
2/14 A kérdező kommentje:
Persze,tudom,mi az ,de az nem inkább a 40-esekre jellemző?? 50-55 felett már túl kellene lenni az ilyen kapuzárási pánikokon,nemde?
2015. jún. 19. 10:52
3/14 anonim válasza:
50 felé indul a kapuzárási pánik, inkább 40-es évek végét mondanám.
4/14 anonim válasza:
50-60-as pasik a leghűtlenebbek.
5/14 A kérdező kommentje:
4 válaszoló, komolyan?? de te tapasztaltad is? ez érdekes,ha így van....
2015. jún. 19. 11:30
6/14 anonim válasza:
5 Ők veszik úgy, hogy mindent akarnak már, mert hogy közeleg az elmúlásuk, ezért sokkal gátlástalanabban mint a náluk fiatalabb korosztály:)
Láttam már sok mindent..
7/14 A kérdező kommentje:
csak ,mert pont egy 50-es korosztályú férj kezdi csapni nekem a szelet , olyasvalaki,akiről évekig azt hittem,hogy ő a megtestesült mintaférj...Mondanom sem kell,ledöbbentem.Mi több, ma kaján vigyorral a képén azt kérdezte tőlem,hogy hogyan kell törölni a híváslistából.
EZ valami apropó lehetett,hogy hátha nekem ebből lejön az,hogy kapható valamire, bármire, TITOKBAN ?
2015. jún. 19. 11:50
8/14 anonim válasza:
A ferjemmel hosszu ideig jol eltunk es betoltotte az 50-et es megbolondult, elkezdett csajozni, de viszont engem is maga mellett akarna tudni. En ugy vettem eszre sajat tapasztalatom, hogy csak a kalandot keresi, es ragaszkodik a felesegehez, legalabbis az en ferjemnel ez van. Az mas kerdes, hogy en meg szepen elhagyom, aztan nyugodtan keresgeljen.
9/14 anonim válasza:
Nálam már 38 évesen jelentkezik a kapuzárási pánik...
10/14 anonim válasza:
Akkor nálam már 3 éve tart...
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!