Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy a büdös viharba került a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a büdös viharba került a férjemnek a táskájába friss viragszirom? Senkinek sincs mostanában születésnapja vagy névnapja a családban és én sem kaptam virágot. Hogyan lehet ez?

Figyelt kérdés
És ez már nem az első ilyen eset. Ha lehetne akkor a kérdésre koncentráljunk nem kérek kioktatast hogy mit kerestem a táskájában. Lehet hogy valakinek virágot vitt???
2016. jan. 16. 17:01
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Nőnek vitte, erre nincs más magyarázat. Férfinak csak nem visz virágot, érdekes lenne.

Ha azért kutattál, hogy bizonyítékot keress a megcsalásra, akkor sikerrel jártál. De mi volt a célod? Ha ilyen nyilvánvaló találat után is lapulsz és azon izgulsz, nehogy kiderüljön, hogy belenéztél a táskájába, tehát nem akarsz elválni, akkor minek kutakodsz? Most jobb neked, hogy tudsz a félrelépésről, de nem csinálsz semmit? Csak azért dúrod át a holmiját, hogy még nagyobb zizi legyen a fejedben?

2016. jan. 16. 21:46
 32/45 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha megkérdeznéd tőle??
2016. jan. 17. 06:02
 33/45 anonim ***** válasza:
57%

A szerelmem nős és nem csak a szexért vagyunk együtt, és igen, virággal is megszokott lepni :) De olyan még soha nem volt, hogy a rózsacsokrot a táskájából húzta volna ki :)))

Erre még nem gondoltál, hogy a virágot miért is gyömöszölné be egy táskába?? Szerintem ilyet senki nem tesz.

2016. jan. 17. 07:20
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
elég hülye hogy a virágot táskában hurcolássza
2016. jan. 17. 09:17
 35/45 anonim ***** válasza:
90%

ÓÓÓÓ...a férfiaktól kitelik:) Még ha legálisan viszi is pl. a feleségnek, képes rejtegetni, mert "szégyelli" hogy romantikus, meg el akarja kerülni a kérdezősködést...

Kérdező:Szerintem kérdezz rá.Pl így drágám, véletlenül kiesett a táskádból egy virágszirom...csak nem engem lepsz meg vele???de miért dugod oda, még összetörik... vagy valami hasonló...

2016. jan. 17. 13:56
 36/45 anonim ***** válasza:

rég láttam már ilyen kérdést, ami ennyire beindítja a fantáziát:)

mi volt annak az előzménye, hogy megtiltotta, hogy a tásájában turkálj?

nem azért szórta tele szirommal a táskáját, hogy addig se unatkozz, míg nélküle vagy? egyáltalán ha dolgozni hordja, hogy maradtál kettesben a Táskával?

2016. jan. 17. 14:14
 37/45 A kérdező kommentje:
Úgy hogy amikor hazajön lehajitja és otthagyja. Én szoktam kiszedegetni belőle a mosatlan ételhordót, piszkos munkaruhát. De azt nem szereti hogyha át is turkálom.
2016. jan. 17. 14:26
 38/45 anonim ***** válasza:
0%
Aki a privit írta, annak üzenem, Nem, nincs lelkiismeret furdalásom egyáltalán miért is lenne? én nem csalok meg senkit,én csak szeretek :)))
2016. jan. 19. 21:28
 39/45 anonim ***** válasza:
Kérdező,kiderült valami?Rákérdeztél?
2016. jan. 20. 09:42
 40/45 anonim ***** válasza:
nos mi történt, rákérdeztél?
2016. jan. 20. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!