Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány megcsalást tud bevenni a gyomrotok egy kapcsolatban?
1-et se, a csók is annak számít.
L21
Egyet sem. Csqladoskent egy reszeg megszedules olyan 20 ev utan talan beleferne, HA masnap odajon hozzam, es bevallja. Ha mastol tudom meg akkor az is a kapcsolatunk es hazassagunk veget jelenti. Ilyen tobb evtizedes esetben a csokot nem vennem szigorunak (ha azt nem vallja be de soha tobbet semmi koze a masikhoz akkor banja kutya).
Friss kapcsolatban nehany eves max 10 eves egyuttelesben se csok, se lefekves semilyen szinten nem fer bele.
Ami meg vegkepp nem, ha masba szerelmes lesz (ez alatt en ezt ertem: szerelmes uzeneteket kuld neki, udvarol neki, sokat beszelgetnek es szexelnek is es ugymond hetekig, honapokig fennmarad ez az allapot), ilyenkor menjen es legyen boldog az uj emberrel. En nem fogom visszatartani, sőt.
Es ha en csalok akkor ugyanez a velemenyem, akkor mennem kell es nem maradok egy megcsalt nyakan, akkt ennyire se tiszteltem, hohy ne csaljak meg.
köszi a válaszokat. :)
utolsó: szinte szívemből szóltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!