Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Véleményetek szerint mit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek szerint mit kéne az olyannal tenni aki nem hajlandó szakítani a párjával de megcsalja?

Figyelt kérdés
Szerintem alaposan meg kéne alázni de úgy hogy egy életre megemlegesse.Ki az aki egyetért?
2016. jan. 2. 18:07
1 2
 1/12 Kurtz Bickle ***** válasza:
Gondolom senki sincs hozzáláncolva, szóval otthagyhatná a másik, ha lenne annyi esze.
2016. jan. 2. 18:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Otthagyni nem elég. Elötte egy kis lecke azért kell. Megcsalástól nincs nagyobb féregség megérdemel az ilyen egy kis megalázást.
2016. jan. 2. 18:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Én nem értek egyet, pedig engem csaltak már meg nagyon csúnyán. Nekem van tartásom és nem vagyok hajlandó lesüllyedni más szintjére. Nekem attól nem lesz jobb, hogy megalázok valakit.
2016. jan. 2. 18:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmit, kivéve ha közeli rokonnal, vagy esetleg baráttal csinálja.

Általában egyébként az ilyenek visszaütnek. Az exem is megcsalt engem, aztán a következő barátja pedig őt csalta szarrá, akibe fülig szerelmes volt. Visszanyalt a fagyi.

2016. jan. 2. 18:24
 5/12 anonim ***** válasza:
semmit. Majd az élettől visszakapja.
2016. jan. 2. 18:28
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem ki nem ért egyet. Ötleteket kérek hogy lássam el a baját.Azért is kérek mert elég brutálissá válok ha nem kapok valami ötletet.
2016. jan. 2. 18:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem itt nincs is semiféle megcsalas,kerdezö te nagyon buta vagy
2016. jan. 2. 18:39
 8/12 A kérdező kommentje:
Buta vagy te amúgy nem mondtam hogy megcsaltak. Csak meg akart egyszer a párom méregből én meg nem tudom méregből szakítsak-e vagy sem. De kéne mert ennek nem lesz jó vége. Viszont félkészítem a leggonoszabb énem rá ha véletlenül elő fog fordulni.
2016. jan. 2. 18:44
 9/12 A kérdező kommentje:
Ugyanakkor tudni kell rólam az ilyen gerinctelen férgeket úgy gyűlölöm hogy még más embernek is bizonyos helyzetben megleckéztetném a csalfa párját azért mert utálom az ilyet.
2016. jan. 2. 18:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez inkább a tini párkapcsolatok kategória, ha érted, mire célzok.

Ideje lenne felnőni kicsit.

2016. jan. 2. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!